Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik az a film amelyikben...

Melyik az a film amelyikben egy házaspár kapcsolata megromlik, ezért a nő ír egy palackpostát,amit a férje talál meg és így újra egymásba szeretnek?

Figyelt kérdés

2022. jan. 21. 21:33
 1/3 anonim válasza:
Nem tudom a címét sajnos, de van egy Kevin Costner film, amiben van palackposta, amit a feleség írt a halála előtt. Tehát nem ők szeretnek egymásba, hanem a pasinak kell elengednie a halott feleséget hogy új kapcsolatot tudjon kezdeni. A filmet rég láttam a palacknak nem tudom már milyen szerepe van, milyen üzenet van benne. Remélem tudtam segíteni.
2022. jan. 22. 07:40
 2/3 anonim válasza:
Szóval utána néztem és nem a nő írta a palackpostát hanem a dühös férfi, akinek meghalt a felesége. Ezt találja meg az újságíró nő és így szeretnek majd egymásba de a férfi ragaszkodik a halott feleséghez. A film címe Üzenet a palackban.
2022. jan. 22. 07:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Üzenet a palackban (Message in a Bottle, 1999)?

[link]

2022. jan. 22. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!