Szerintetek is Tom Holland és Zendaya kapcsolata megjátszott, erőltetett és átlátszó, mint anno Kristen és Robert kapcsolata?
Sztem az. A filmben semmi kémia nincs köztük, nem fog meg MJ és Peter viszonya, nagyon érdektelen a történetük.
Andrew Garfield és Emma Stone olyan jó kis pár volt a Csodálatos Pókemberben, jó volt rájuk nézni. Ők tuti, hogy együtt voltak, ahogyan Nina Dobrev és Ian Somerhalder is. Amikor szétmentek már nem volt jó nézni a TVD-t, mégha a sorozatban együtt is voltak.
Emlékszem, hogy a két színész között nem volt meg az összhang, a kémia a vége fele és az egésznek annyi lett. Utánanéztem és kiírta a Google, hogy szakítottak. Már a sorozat nézése közben észre lehetett venni a feszültséget, hiába színészek.
Eleve úgy válogatják őket, hogy passzoljanak, ezért lesz annyi szerelmes pár a film után/alatt. Mondjuk néha megjátszák pl. Alkonyat (Bella és Edward kapcsolata már a filmben nem fogott meg, hűvös, semleges viszony) és most sztem a Pókembernél is ez a szitu.
A The 100 sorozatban Bellarke-t shippeltem az elejétől, érezni lehetett a vonzalmat, ami köztük van. Sajnos nem jöttek össze a karakterek, de a színészek igen, összeházasodtak. :D Mindig is tudtam, hogy nagyon is összeillenek. Szóval sztem lehet látni a képernyőn.
A való életben is látszódik, ha vki tudja értelmezni a testbeszédet és figyel a többi emberre. Kik a kamuk, kik az igazi szerelmesek.
Hű de nagyon belelátsz te mindent képernyőn látott emberek életébe.
Uri Geller megirigyelne.
Az Izaura tv ezután adná a szerződést. :D
Miért neked nincsenek kedvenc sorozatos/filmes/könyves shipjeid?
Amik felkapott shippek YouTube-on/Tiktokon/Facebookon valamiért azok, millió emberek nézik, csak nem téved annyi ember?
TVD Delena mai napig népszerű, a sorozatot vitte a hátán, fanvideók több milliós nézettséget értek el. Vmit csak tudtak a producerek.
Egyébként meg annyit hozzátennék, hogy inkább örüljünk neki, hogyha a mai világban két ennyire híres ember nem teregeti ki a magánéletét és az jön le bárkinek, hogy megjátszott. Elmondta Holland, hogy ez az ő dolguk. Ennek semmi köze a színészkedéshez, hadd csináljanak azt, amit akarnak.
Szerintem az instagram meg facebook világában ez inkább becsülendő, mert amúgy rengetegen hakniznak ezzel. Szimpátialájkokat gyűjtögetnek, végigjárják az újságokat stb.
Szerintem az ő kapcsolatuk minden csak nem megjátszott. :D. Nézz meg néhány friss interjút velük, kevés annál aranyosabb van most a neten.
Az, hogy a filmben MJ meg Peter ilyen az azért van mert a karaktereik így lettek megírva, ilyen kínos tiniszerelmet próbálnak bemutatni. A szerep és a való élet egyáltalán nem ugyanaz. Az előttem szólóval pedig teljesen egyet tudok érteni, hogy le a kalappal előttük, hogy nem teregetik ki a kapcsolatukat. Szerintem, ha júliusban nem buknak le a paparazzi képekkel, akkor mai napig csak spekulációk lennének velük kapcsolatban, mert mindketten eléggé szűkszavúak ami a magánéletüket illeti.
Akkor én leszek a ritka kivétel: szerintem is borzalmas az egész, tényleg kb. annyi kémia van köztük mint annak idején Anakin és Padmé között a Klónok támadásában, magyarán nulla...
Mondjuk színésznek is pont olyan borzasztó mindkettő, szóval ha innen nézzük akkor meg összeillenek.
A sztori szerint amúgy is a csávónak azzal a csajjal kellett volna összejönnie akinek a keselyűember (Michael Keaton) volt az apja. Ez a kapcsolat amellett hogy nulla kémiával bír, a semmiből lett előrángatva, fel se volt vezetve, ez a csaj az első részben egy különc, magának való, bunkó csaj volt, a másodikban meg már hirtelen a nagy istennő...
Amúgy az egész Pókember vonal borzasztó, a régi Tobey Maguire féle trilógia mérföldekkel jobb volt azzal együtt hogy az se volt egy mestermű finoman szólva. A színészek meg ebben az új szériában harmat gyengék, egyértelműen az új Marvel filmek mélypontjai a Pókember filmek, és még akkor annak idején a Marvel kapitányt szidták hogy rossz. Akit egy Oscar-díjas, zseniális színésznő játszott el. Ettől a Pókembertől meg el vannak ájulva, mikor a csávó annyira ripacs, hogy egy Steven Seagal hozzá képest színészóriás.
Ha az új filmekből jó fiatalt akarunk találni, akkor a Fekete özvegyben a Jelenát játszó lány, na ő igen, benne van kakaó rendesen, ő tehetséges, laza, ő király színész. Ezt a Pókemberes gárdát inkább el kellene felejteni, Parkert, a csaját meg a nagydarab haverját egyaránt, mert szekunder szégyent okoz amit művelnek színészkedés címszó alatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!