Szerintetek is Tom Holland és Zendaya kapcsolata megjátszott, erőltetett és átlátszó, mint anno Kristen és Robert kapcsolata?
Sztem az. A filmben semmi kémia nincs köztük, nem fog meg MJ és Peter viszonya, nagyon érdektelen a történetük.
Andrew Garfield és Emma Stone olyan jó kis pár volt a Csodálatos Pókemberben, jó volt rájuk nézni. Ők tuti, hogy együtt voltak, ahogyan Nina Dobrev és Ian Somerhalder is. Amikor szétmentek már nem volt jó nézni a TVD-t, mégha a sorozatban együtt is voltak.
Emlékszem, hogy a két színész között nem volt meg az összhang, a kémia a vége fele és az egésznek annyi lett. Utánanéztem és kiírta a Google, hogy szakítottak. Már a sorozat nézése közben észre lehetett venni a feszültséget, hiába színészek.
Eleve úgy válogatják őket, hogy passzoljanak, ezért lesz annyi szerelmes pár a film után/alatt. Mondjuk néha megjátszák pl. Alkonyat (Bella és Edward kapcsolata már a filmben nem fogott meg, hűvös, semleges viszony) és most sztem a Pókembernél is ez a szitu.
A The 100 sorozatban Bellarke-t shippeltem az elejétől, érezni lehetett a vonzalmat, ami köztük van. Sajnos nem jöttek össze a karakterek, de a színészek igen, összeházasodtak. :D Mindig is tudtam, hogy nagyon is összeillenek. Szóval sztem lehet látni a képernyőn.
A való életben is látszódik, ha vki tudja értelmezni a testbeszédet és figyel a többi emberre. Kik a kamuk, kik az igazi szerelmesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!