Csak én érzem úgy, hogy a Stranger Things minden évaddal egyre csak rosszabb lesz?
Ebben 15össel egyetértek, a misztikum sokat csökkent a 4. évadban.
Beleestek a "midiklorián csapdába" azaz van egy misztikus koncepció, ami azér tmisztikus mert nincs rá épeszű magyarázat.... és most megmagyarázták az egész eredetét. Kár volt.
Hogy lopás-e? Define "lopás"! Ennyi erővel minden lopásnak minősül, ahol a főhös tanyáról jön hogy aztán magaspolitikai csatározások élére kerüljön, esetleg kiderül az is, hogy az apja, akit sosem ismert, valami nagy szerepet töltött be a világpolitikai csatározásokban. BÁRMI ami ezt hozza, az mostnatól Star Wars koppintás. Igen, az Eragon is, pedig ott sárkányokon lovagolnak:D
Bullshit:D Pláne egy olyan sorozatnál butaság ezt felhozni, ami 1980-as évekbeli játékokból merít karaktereket. Igen, a demogorgon és az elmeszívó is a Dungeons & Dragons bestiáriumából származnak. De hé! Erről szól a fuckin' sorozat! Életre kel a játk amivel játszanak. Ettől ez még nem lesz Jumanji koppintás:D
Egyébként ízlések és pofonok. Szerintem jó lett ez az évad, bár nem bántam ovlna, ha lezárják, főleg így, hogy felszámolták a misztikumot. De szerintem faja lett azért, sokkal jobb, mint a 3. évad volt.
Szerintem a 4. évad jó lett nagyon és nagyon birtam a laboros jeleneteket, érdekesek voltak.
A kiszámítható alatt nem tudom mit értesz mert mikor számitottál volna arra hogy Peter aki olyan ártatlannak nézki és tökre kedves titihez ő Vecna? Leagalbb is en nem szamitottam ra. Es meg tudnek hasonlókat mondani.
Az meg hogy 1 reszt 3 nap alatt neztel meg az vagy tulzas vagy nem neked lett kitalalva a Stranger things.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!