Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak én érzem úgy, hogy a...

Csak én érzem úgy, hogy a Stranger Things minden évaddal egyre csak rosszabb lesz?

Figyelt kérdés
Mert én így érzek. Az első évad nagyon ütős volt, aztán egyre csak gagyibb és kiszámíthatóbb lett. A negyedik évad a legsablonosabb. Az oké, hogy kellett pár visszaemlékezős rész, de hogy minden rész fele ezzel menjen el, hogy a kopasz kislány durcimurcizik újra és újra és újra? Annyira unalmasak és erőltetettek voltak a 11 jelenetei, hogy konkrétan 1 részt 3 nap alatt sikerült végignézni (kajálás közben belenéztem aztán ki is léptem). A romantikázós - ki kit kell hogy szeressen - jelenetek meg főleg nagyon elcsépeltek. Csak én érzek így, hogy csalódtam ebben a sorozatban? Amekkora durranás volt az eleje, most annyira rossz és egy förtelmes katyvasz az egész. Maga a story szerintem még mindig jó, a színészek sem rosszak, de a kivitelezés borzalmas. Ti mit gondoltok?

2022. júl. 8. 14:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
42%
Hiába akarod tisztogatni, a Netflix akkor is a lopkodó legalja. Ezt minden értelmes ember tudja.
2022. júl. 10. 15:53
 12/18 anonim ***** válasza:
71%
A kérdés viszont nagyon nem erről szólt, azt pedig továbbra sem sikerült bebizonyítanod, hogy a Stranger Things "össze lenne lopkodva". Fel nem bírom fogni, hogy mi vesz rá néhány embert arra, hogy minden Netflix sorozatra vonatkozó kérdés alatt elkezdje szidni a Netflixet, mint streaming szolgáltatót. Ha a kérdésre nem tudsz válaszolni, akkor hagyd a fenébe, de ez az állandó "a Netflix egy szar" hiszti kezd nagyon szánalmassá válni. Ha nem szereted, nem nézed, ennyi az egész. De mégis mi a fene közöd van ahhoz, hogy más nézi-e vagy szereti-e?
2022. júl. 10. 16:54
 13/18 anonim ***** válasza:
20%
Látom nem ment át a lényeg.
2022. júl. 10. 18:24
 14/18 anonim ***** válasza:
19%
Nézz inkább hbo-t, azon eredetibb sorozatok futnak.
2022. júl. 10. 18:26
 15/18 anonim ***** válasza:
55%
Én sem értem ezt a hype-ot a 4. évad körül. Szerintem az első 2 évad volt élvezetes, az a misztikus hangulat annyira tetszett benne, a 4.-et végig se tudtam nézni, túl sok volt a dráma és már semmi misztikusság nem volt benne. Szerintem nagyon gyenge lett, de lehet függ attól is, hogy hány évesen nézed, tiniknek talán nagyobb élvezet, mint nekem 26 évesen.
2022. júl. 12. 14:43
 16/18 anonim ***** válasza:
52%

Ebben 15össel egyetértek, a misztikum sokat csökkent a 4. évadban.

Beleestek a "midiklorián csapdába" azaz van egy misztikus koncepció, ami azér tmisztikus mert nincs rá épeszű magyarázat.... és most megmagyarázták az egész eredetét. Kár volt.

Hogy lopás-e? Define "lopás"! Ennyi erővel minden lopásnak minősül, ahol a főhös tanyáról jön hogy aztán magaspolitikai csatározások élére kerüljön, esetleg kiderül az is, hogy az apja, akit sosem ismert, valami nagy szerepet töltött be a világpolitikai csatározásokban. BÁRMI ami ezt hozza, az mostnatól Star Wars koppintás. Igen, az Eragon is, pedig ott sárkányokon lovagolnak:D

Bullshit:D Pláne egy olyan sorozatnál butaság ezt felhozni, ami 1980-as évekbeli játékokból merít karaktereket. Igen, a demogorgon és az elmeszívó is a Dungeons & Dragons bestiáriumából származnak. De hé! Erről szól a fuckin' sorozat! Életre kel a játk amivel játszanak. Ettől ez még nem lesz Jumanji koppintás:D

Egyébként ízlések és pofonok. Szerintem jó lett ez az évad, bár nem bántam ovlna, ha lezárják, főleg így, hogy felszámolták a misztikumot. De szerintem faja lett azért, sokkal jobb, mint a 3. évad volt.

2022. júl. 12. 21:43
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a 4. évad jó lett nagyon és nagyon birtam a laboros jeleneteket, érdekesek voltak.

A kiszámítható alatt nem tudom mit értesz mert mikor számitottál volna arra hogy Peter aki olyan ártatlannak nézki és tökre kedves titihez ő Vecna? Leagalbb is en nem szamitottam ra. Es meg tudnek hasonlókat mondani.

Az meg hogy 1 reszt 3 nap alatt neztel meg az vagy tulzas vagy nem neked lett kitalalva a Stranger things.

2022. aug. 3. 03:39
 18/18 anonim ***** válasza:
Én mondjuk elég hamar kitaláltam, hogy ő Vecna :D meg Eddie halála már akkor borítékolható volt mikor felbukkant (ahogyan az se lep meg, hogy rebesgetik a pletykákat, miszerint visszahozzák, már csak arra vagyok kíváncsi, hogy vajon olyan módon fogják-e, mint amire gondolok). Tele volt amúgy logikátlanságokkal, a főszereplőket folyamatosan védi a plot armour, ami miatt képtelen voltam komolyan venni vagy izgulni értük, mert tudtam, hogy úgysem halnak meg. Az első évad volt a legjobb, a második még jó volt, de azóta lejtmenet.
2023. júl. 27. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!