Szerintetek melyiküknek volt rosszabb sorsa a sorozat elején?
Dany-re szavaztam de ez az évadok előrehaladtával már nem olyan egyértelmű. Sansa családban nőtt fel, és bár nem tudhatta, de a nagyravágyásával, nyitott szájjal rohant abba a bizonyos erdőbe.
A szinkronhangtól a falat kapartam kínomban"az én Joffrey-m" nyivákolásától, majdnem lerúgtam a tv-t. Mentségére legyen mondva, nem tudhatta hogy a srác pszichopata.
Dany család nélküli élete, a kitartottság, majd a kényszerházassága miatt, hirtelen kellett felnőnie, hogy az erejére támaszkodva változást hozzon az életébe. Ő ambiciózus, komoly és erőteljes személyiséggé vált, míg Sansa-nak sokkal több idő kellett mindennek eléréséhez. Mindketten hasonló utat jártak be, a kérdés kapcsán, ám mert Daenerys, Drogo nélkül is óriási dolgokat vitt véghez( oké, volt segítsége) karizmatikus személlyé vált, addig Sansa jó ideig csak sodródott a történésekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!