Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mely dolgok zavarnak téged a...

Mely dolgok zavarnak téged a Barátok közben? Milyen bakikat vettél észre mióta nézed?

Figyelt kérdés

Ez a kérdés úgy jutott eszembe,hogy most bizony észrevettem, a sorozatban eltelt 1 nap míg a valóságban 7-8 nap is.

Ez idő alatt a tegnap (a sorozatban tegnap) történt balesetben melyben megsérült Linda szeme, a seb már be is gyógyult.

Annak a szerencsétlen Vili bácsinak meg sehogy sem akar meggyógyulni a háta....érdekes,nem?!:D

(Nem biztos,hogy egy nap telt el a sorozatban ,lehet 2 is,de ennyi idő alatt akkor sem gyógyulhat be Linda szeme..)

De mindegy,most ne ezzel kapcsolatban írjátok válaszaitokat hanem,hogy Ti mit vesztek észre??

2010. szept. 20. 21:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
..az is zavar, hogy nem tudok kapásból felsorolni 2 szereplőt, aki még tényleg szűz a forgatókönyv szerint, vagy akin még nem ment végig az egész csapat..
2010. szept. 21. 20:47
 12/18 Nyokee ZsoltTinKA ***** válasza:
53%

Nemrég volt egy csaj (akit a Labanc Lilla alakított), na ő a szerepe szerint szűz volt, és az is akart maradni, végül ezért nem jöttek össze IMIvel, és eltűnt a sorozatból.

De tényleg érdekes, hogy ha bekerül valaki új, akkor idővel (legyen férfi, vagy nő az illető) a fél ház végigmegy rajta.

Véletlenül sem a házon kívülről választanának, vagy ha mégis, az később odaköltözik a Mátyás Király térre.

Meg ez a görcsös ragaszkodás a másikhoz. Mintha nem lenne más széles e világban...

2010. szept. 22. 01:54
 13/18 anonim válasza:
Engem az zavar benne, h amikor elmegy valaki otthonról, akk az leakasztja a kabátot v pulóvert a fogasról és úgy megy. De legyen akár nyár is v tavasz. És mondjuk csak házon belül. Pl legyen mondjuk a Vanda a Lindához. Tuti h kabáttal v pulóverrel megy át. V ha valaki bemegy valakihez, és ott épp többen vannak, és személyesen akarnak beszélni akk is, fogja a kabátot és elmegy, de csak a rózsába.
2010. szept. 23. 14:27
 14/18 anonim ***** válasza:
Ami engem a legjobban zavar (Timike hirtelen megnövése mellett), előre forgatnak, az egy dolog. Van nyári szünet, az egy másik dolog. De annyira elcsúsznak a vetítéssel, hogy mikor tél van, ott nyár, és fordítva. Nem hiszem, hogy a felvett jelenetek utómunkálatai hónapokig tartanának. Annyira messze van az időjárás, az évszakok változása, már amennyire vannak még évszakok, hogy már zavaró. Régen tél volt már, hideg, hó, és a napi sorozatban még az ősz sem köszöntött be. Ugyanez van az iskolával. Imi viszont a második diplomájáért tanul, azért jár még mindig fősuliba, vagy egyetemre. Ami még szemet szúr, hogy a házban lakók a Rózsába járnak kávét inni. Az, hogy hébe-hóba ott esznek, még beleférne, de lemenni a lakásomból kávéért? Viszont szoktak fizetni, több alkalommal volt, mikor ment bármelyik rendezni a számlát.
2010. szept. 23. 19:05
 15/18 anonim ***** válasza:
Én pedig azt tartotam furcsának, hogy Zsófi és Zsolt esküvőjén Klaudia nem mutatta be a húgát a Julinak, pedig hát a nagynénje.
2011. márc. 12. 14:23
 16/18 anonim ***** válasza:
Engem az, hogy a régi Bandika az barna szemű, a mostani pedig kék.
2011. márc. 18. 16:07
 17/18 anonim ***** válasza:
11:34-nek üzenem, hogy egyszer a fürdőszoba is szerepelt benne, amikor Zsófi és Kinga együtt jacuzziztak, és Kingának megszólalt kint a telefonja, az ajtó meg beragadt, aztán jött Zsolt, aki nekifutásból betörte, s meglátta a félmeztelen Zsófit.
2011. júl. 22. 17:57
 18/18 anonim ***** válasza:

"El is képzeltem milyen lenne hogy András szól hogy

-Bandika hol vagy gyere vacsorázni??

-Mindjárt WC-n vagyok!!!

A válasz 66%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 77%-ban hasznos válaszokat ad.

2010-09-21 17:23"

De vajon ezt a vàlaszolo kis dologra értette-e vagy nagyra?

2012. júl. 15. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!