Mely dolgok zavarnak téged a Barátok közben? Milyen bakikat vettél észre mióta nézed?
Ez a kérdés úgy jutott eszembe,hogy most bizony észrevettem, a sorozatban eltelt 1 nap míg a valóságban 7-8 nap is.
Ez idő alatt a tegnap (a sorozatban tegnap) történt balesetben melyben megsérült Linda szeme, a seb már be is gyógyult.
Annak a szerencsétlen Vili bácsinak meg sehogy sem akar meggyógyulni a háta....érdekes,nem?!:D
(Nem biztos,hogy egy nap telt el a sorozatban ,lehet 2 is,de ennyi idő alatt akkor sem gyógyulhat be Linda szeme..)
De mindegy,most ne ezzel kapcsolatban írjátok válaszaitokat hanem,hogy Ti mit vesztek észre??
Nemrég volt egy csaj (akit a Labanc Lilla alakított), na ő a szerepe szerint szűz volt, és az is akart maradni, végül ezért nem jöttek össze IMIvel, és eltűnt a sorozatból.
De tényleg érdekes, hogy ha bekerül valaki új, akkor idővel (legyen férfi, vagy nő az illető) a fél ház végigmegy rajta.
Véletlenül sem a házon kívülről választanának, vagy ha mégis, az később odaköltözik a Mátyás Király térre.
Meg ez a görcsös ragaszkodás a másikhoz. Mintha nem lenne más széles e világban...
"El is képzeltem milyen lenne hogy András szól hogy
-Bandika hol vagy gyere vacsorázni??
-Mindjárt WC-n vagyok!!!
A válasz 66%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 77%-ban hasznos válaszokat ad.
2010-09-21 17:23"
De vajon ezt a vàlaszolo kis dologra értette-e vagy nagyra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!