Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mely dolgok zavarnak téged a...

Mely dolgok zavarnak téged a Barátok közben? Milyen bakikat vettél észre mióta nézed?

Figyelt kérdés

Ez a kérdés úgy jutott eszembe,hogy most bizony észrevettem, a sorozatban eltelt 1 nap míg a valóságban 7-8 nap is.

Ez idő alatt a tegnap (a sorozatban tegnap) történt balesetben melyben megsérült Linda szeme, a seb már be is gyógyult.

Annak a szerencsétlen Vili bácsinak meg sehogy sem akar meggyógyulni a háta....érdekes,nem?!:D

(Nem biztos,hogy egy nap telt el a sorozatban ,lehet 2 is,de ennyi idő alatt akkor sem gyógyulhat be Linda szeme..)

De mindegy,most ne ezzel kapcsolatban írjátok válaszaitokat hanem,hogy Ti mit vesztek észre??

2010. szept. 20. 21:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

"Mely dolgok zavarnak téged a Barátok közben?"

Vili bácsi bal füle :)

Tul. képpen semmi sem zavar benne, hiszen nem pazarlom az amúgy is kevés időmet ilyen "nívós" sorozatra.

2010. szept. 20. 21:17
 2/18 anonim ***** válasza:
Már nagyon rég volt, de tóni kétszer is bemutatta a haverjait a barátnőjének. Most nem ugrik be a neve. Orsi lánya.
2010. szept. 20. 21:25
 3/18 Nyokee ZsoltTinKA ***** válasza:
71%

Vannak érdekes bakik, mint például Miklós elindul az irodától kék ingben, de a kávéházig már zöld ingben ér le. (nem biztos, hogy pont ezek a színek voltak akkor, amire gondolok, de ilyesmi lehetett)

(Szilágyi) Andi és (Berényi) Zsuzsa az udvaron beszélgetnek, közben a háttérben Imi bekopog Tildához, aki ajtót nyit, majd beengedi. --- VÁGÁS ---- Tilda egyedül ül a konyhában, valaki kopog, IMI az, és bejön az ajtón. Szóval IMI 2x ment be az ajtón... "biztos elsőre nem sikerült". :)

Tilda Magdianyussal beszélget otthon (már nem tudom miről), majd VÁGÁS, és a kamera az internetező Tildáról indul a kávéházban.

Meg volt már olyan, amikor valamelyik lakás ajtaját akarták berúgni, de látszódott (oldalról vette a kamera), hogy az ajtó csak be van hajtva, nincs becsukva, vagy bezárva.

Meg vannak érdekes jelenetek, amikor csak egy-egy szót szinkronizálnak újra valamiért. Ezt lehet is hallani.

Az idő telik... Én mindig is furcsán néztem, hogy a kisgyerekek sokkal gyorsabban öregszenek, mint a többi szereplő. Timike is hány éves lehet? 7-8? Lehet, hogy rosszul emlékszem, de akkor még úgy volt, hogy a Nórának nem lehet gyereke. Évekig erről volt szó. Jut eszembe, később született, mint Bandika, és mégis szerintem idősebbnek tűnik nála...És hogyhogy Timike még véletlenül sem találkozott Kamillával??? Pedig egy házban laknak...

Na meg amit nem tudok: Márk és Orsi most egy ágyban alszanak? Mert arról sosincs szó. Ha igen, akkor hogyhogy eddig SEMMI sem történt köztük???

Vannak furcsa dolgok, mint például egész nap cipőben vannak otthon, MINDIG ki vannak sminkelve, András, Miki, Attila meg csak öltönyben vannak, semmi másban....

Amikor azt várják, hogy valaki kimenjen valahonnan (mert titkos dologról beszélgetnek), már akkor elkezdik a diskurálást, mikor a szobából kisétáló személy még be sem csukta az ajtót. A valóságban ilyenkor még simán visszafordulhatna, vagy az ajtó előtt megállhatna hallgatózni...

Na meg amit még nem említettem, a táncolás beszéd közben.

Ketten beszélgetnek, amikor az egyik elmondott valamit, úgy forgolódnak, hogy a kamera a beszélő arcát mutassa kb szemből, majd újra tánc, és beszéd, és így tovább...

Másik helyzet, amikor mind a ketten a kamera felé néznek, így a kamerához közelebbi háttal van a másiknak, ami meg szerintem tiszteletlenség.

Hát így elsőre ez jutott eszembe...

A Barátok közt egy kitalált világ a XXIV. (24-dik) kerületben (mikor BP csak 23 kerületes), és sok-sok hiba van benne, ami nem reális, furcsa, vagy hülyeség...

2010. szept. 20. 23:46
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is Timike gyors öregedése nem tetszik,szinte egyidősnek látszik a Bandikával pedig ő még a sorozat legelején született.Viszont nem értem miért írtad előző válaszoló,hogy nem találkoznak a Kamillával,hisz pl.multkor is együtt hörcsögöztek.

A másik dolog a cipőben járásuk.

2010. szept. 21. 11:34
 5/18 anonim ***** válasza:

Pár apróbb dolog amit én furcsának találok

hogy mindenki dolgozik meg tanul mégis mindig otthon vannak

a nagy Berényi Kft-nek csak egy kis irodája van

meg amit már írtak hogy 1 nap a sorozatba eltart vagy egy hétig

2010. szept. 21. 11:57
 6/18 Nyokee ZsoltTinKA ***** válasza:
69%

Jaj tényleg, egyszer együtt hörcsögöztek. Ez nem jutott eszembe. ;)

Amit még ide írnék, hogy a szereplők frizurája úgy változik, hogy a történet szerint nem voltak fodrásznál. (azaz rövidebb a hajuk, más fazonja van, stb.)

Egyszer volt az, hogy Miki ért haza valahonnan rövid hajjal, és mindenki azt hitte róla, hogy betörő. Na, akkor elmondta, hogy fodrásznál volt.

2010. szept. 21. 12:03
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
11:34 vagyok,még eszembe jutott,hogy a híres Klaudia féle villának két szobája van csak?Mert mindig mondják,hogy felmegyek Klaudiához a villába-erre mutatják a híres ebédlőt mindig,meg szerepelt benne a hálószoba mikor beteg volt,jó nagy villa :D
2010. szept. 21. 15:27
 8/18 anonim ***** válasza:
Imi vagy 8 évig volt egyetemista. A gyerekek nem járnak suliba. Sosem fürdenek. És nem mennek vécére. Nem betegek, orvoshoz sem járnak. Mindig a Rózsában esznek/isznak, felíratják a számlára, amit aztán sohasem egyenlítenek. Jó, egyszer valaki már igen, de annak az volt v célja, hogy Zsoltnak kellett a pénz.
2010. szept. 21. 16:33
 9/18 anonim ***** válasza:
66%

El is képzeltem milyen lenne hogy András szól hogy

-Bandika hol vagy gyere vacsorázni??

-Mindjárt WC-n vagyok!!!

2010. szept. 21. 17:23
 10/18 Nyokee ZsoltTinKA ***** válasza:
69%

Az előző hozzászólóhoz tenném hozzá:

Egyszer pont a Bandika vetette az Andrásék szemére, hogy "Ki merészelte felhajtani a WC deszkát/ülőkét?"

Meg nagyonritkán panaszkodnak, hogy "már megint foglalt a fürdő".

Ezt leszámítva tényleg nem vécéznek. Elgondolkodtató, hogy anyagcseréjük van-e egyáltalán.

2010. szept. 21. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!