Csillagok háborújából melyik a leggyerekbarátabb rész, és melyikkel érdemes kezdeni?
Mindegyik elég gyerekbarát, szerintem a legtöbb ember gyerekként látta először.
Szerintem kiadási sorrendben érdemes nézni (eredeti trilógia -> előzmény-trilógia->disney-triglógia) de ezen lehet vitatkozni.
Ez kissé bonyolult. Az "egy új remény" időrendben a negyedik, de ez készült el először (1977). Hivatalosan a "Baljós árnyak" (1999) az első rész.
A legijesztőbb rész szerintem a 3. (leég egy ember)
Szerintem a 4. rész a leggyerekbarátabb, ott csak Owen bácsi és Beru néni holtteste ami zűrösebb, az összes többi részben vannak azért meredekebb dolgok.
A Klónok háborúja sorozatban például kifejezetten durva dolgok történnek elég sokszor, ahhoz képest hogy animációs, ami ugye első ránézésre azt sejtetné hogy gyerekeknek lett szánva...
mint ahogy írtam: "egy új remény"
A 2. hozzászóló vagyok
Egy új remény (4. Rész), aztán Birodalom visszavág majd a Jedi visszatér és itt be is fejezed.
Az előzményeket, folytatásokat magadnak elképzeled, sokkal jobb lesz hidd el mint ahogy megfilmesítették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!