Érdemes megnéznem a Mandalori Star Wars sorozatot, ha nem vagyok nagy sorozatnéző?
Ráadásul az előzmény Star Wars filmeket nem túlzottan szerettem, mert nem akkor voltam kisgyerek, amikor az ment. A sorozatokkal meg az a bajom, hogy látom rajtuk, hogy kevesebb pénzből készülnek, mint a mozifilmek. Gyengébb színészi alakítások, gyengébb jelmezek, speciális- és vizuális effektusok, stb. Sok sorozatnál azt is észrevettem, hogy üresjáratokkal, feleleges szerelmi szálakkal vagy visszatekintésekkel akarják kitölteni a játékidőt.
Ezek ismeretében, érdemes megnéznem a Mandalorit?
Megnézheted külön is, de rengeteg csatolás van az előző filmekre, amit nem baj, ha valamilyen szinten ismersz. Én lehet, hogy újragondolnám a helyedben az egészet és megnézném először a filmeket, majd a kiegészítő sorozatokat is. De ahogy írtam, megnézheted ezt is, csak benne van, hogy ha tetszik, akkor meg fogod nézni a filmeket is.
Igaz, hogy sorozat és az is igaz, hogy kevesebb pénzből készült, viszont a Star Wars mindig az a film volt, ami újdonságot hozott minden szinten a vászonra úgy képben, mint hangzásban. A Mandalóri sorozat teljesen új technikával készült és ez a jelenlegi leghatásosabb módszer. Nem fog feltűnni, hogy valami nem stimmel, mert szinte minden tökéletes. Mint sorozat, vannak benne lassabb részek, de nincs olyan, hogy ne érdekelne, mert mindig történik benne valami új, ami leköti a figyelmedet és ezáltal áll össze szépen a történet is.
Arról nem is beszélve, hogy éppen ma jött ki az Obi-Wan Kenobi sorozat is, ami az előzménytrilógiára épül. Ez nagyon régen várt sorozat volt, ami végre valóra vált és nem is akármilyen szinten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!