DC Marvel Crossover filmre érdemes úgymond "várni", vagy nem lesz ilyen soha?
Tudom, hogy volt az a speciális képregény amiben a két univerzum összecsapott egymással, de én kíváncsi vagyok, hogy érdemes egyáltalán filmen ilyesmit "várni" amin a két univerzum találkozik egymással?
Nézőközönsége szerintem lenne.
"Nézőközönsége szerintem lenne."
Az lehet (sőt biztos), csak ugye a két univerzum jogait két konkurens nagyvállalat birtokolja, egy-egy karakterük piaci értéke is több milliárd dollár, nincs annyi pénz a világon hogy ilyen megvalósulhasson.
"Ha az egyik studio megveszi a másikat akkor meg lehet valositani"
Na igen, csak ugye jelenleg még hőven hatalmas tényező mindkettő a filmiparban. Előbb-utóbb persze egyikük kerülhet olyan pénzügyi helyzetbe, hogy a másik potenciálisan felvásárolhassa, de addigra már jó eséllyel egész más lesz az aktuális divat filmek terén, nem a képregényfilmek.
Miért ne lehetne? Szerintem idővel elképzelhető, hogy készül egy ilyen film. Az biztos nagy durranás lehetne...
Azért gondoljunk bele, a 2000-es évek elején szerintem senki egy rozsdás bökőt nem adott volna azért, hogy majd valaha láthat olyan csapat-filmeket, közös történeteket, mint a Bosszúállók vagy Igazság Ligája (még ha ez utóbbi elég gyenge is lett....).
De lásd a Sony is összefogott a "konkurensével" a Marvel Studiossal (Disneyvel), s "kikölcsönözte" Pókembert, hogy a Bosszúállók filmben ott lehessen a karaktere.
Mondjuk a Marvelnél szerintem most ellesznek egy darabig, hogy az X-ment és Fantasztikus Négyest beépítsék az univerzumukba, hiszen megszerezték a jogaikat hosszú idő után....
Remélhetőleg soha nem lesz ilyen.
2-es!
Nem annyira konkurens ez a két nagyvállalat.
8-as!
A Snyder cut jobb lett, de még így is szar.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!