DC Marvel Crossover filmre érdemes úgymond "várni", vagy nem lesz ilyen soha?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy volt az a speciális képregény amiben a két univerzum összecsapott egymással, de én kíváncsi vagyok, hogy érdemes egyáltalán filmen ilyesmit "várni" amin a két univerzum találkozik egymással?
Nézőközönsége szerintem lenne.
2022. máj. 19. 03:45
11/19 anonim válasza:
Te vagy hülye, hogy ilyen felesleges filmet akarsz. A Snyder cut középszar lett.
12/19 anonim válasza:
11 te inkább takarodj el innen hogy mered középszarnak nevezni a snyder cutot amikor egy nagyon is jó film volt te nem vagy akkor igazi marvel dc fan hogy ilyent irsz meg hogy te feleslegenek tartod a közös filmet
13/19 anonim válasza:
Te valami troll vagy? Te takarodj az igénytelen ízléseddel. A Snyder cut labdába sem rúghat a legtöbb Marvel film mellett. A crossover meg a legnagyobb baromság lenne.
14/19 anonim válasza:
Te vagy a troll én miért lennék az amikor a saját véleményemet mondom el meg ilyen hülyeséget irsz hogy a snyder cut labdába sem rúghat a legtöbb marvel filmnél pedid de sokkal jobb film mint bármelyik marvel film neked van szar izlésed
15/19 anonim válasza:
Én is a véleményemet írom, te nem normális. Elég gáz, hogy megüti az ingerküszöbödet. Még a leggyengébb Marvel film is felmossa vele a padlót.
16/19 anonim válasza:
Ja persze te egy dc utáló vagy
17/19 anonim válasza:
Miből szürted le? Épp ezaz, hogy nem. Szerettem volna szeretni a filmeket, de a Warner a legtöbbet tönkretette. Ez meg középszar lett és nem lett normálisan felvezetve.
18/19 anonim válasza:
Jó inkább hadjuk abba ezt nem vagyunk egyformák mindenki máshogy látja
19/19 anonim válasza:
17 te nagyon izléstelen vagy ha nem birod ne nézd akkor barom te nem vagy oda zack snyder stilusáért egy crossover film meg nagyon is kell ha tetszik ha nem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!