Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » DC Marvel Crossover filmre...

DC Marvel Crossover filmre érdemes úgymond "várni", vagy nem lesz ilyen soha?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy volt az a speciális képregény amiben a két univerzum összecsapott egymással, de én kíváncsi vagyok, hogy érdemes egyáltalán filmen ilyesmit "várni" amin a két univerzum találkozik egymással?

Nézőközönsége szerintem lenne.

2022. máj. 19. 03:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
13%
Te vagy hülye, hogy ilyen felesleges filmet akarsz. A Snyder cut középszar lett.
2022. jún. 20. 13:24
 12/19 anonim ***** válasza:
27%
11 te inkább takarodj el innen hogy mered középszarnak nevezni a snyder cutot amikor egy nagyon is jó film volt te nem vagy akkor igazi marvel dc fan hogy ilyent irsz meg hogy te feleslegenek tartod a közös filmet
2022. jún. 22. 18:50
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Te valami troll vagy? Te takarodj az igénytelen ízléseddel. A Snyder cut labdába sem rúghat a legtöbb Marvel film mellett. A crossover meg a legnagyobb baromság lenne.
2022. jún. 22. 19:09
 14/19 anonim ***** válasza:
33%
Te vagy a troll én miért lennék az amikor a saját véleményemet mondom el meg ilyen hülyeséget irsz hogy a snyder cut labdába sem rúghat a legtöbb marvel filmnél pedid de sokkal jobb film mint bármelyik marvel film neked van szar izlésed
2022. jún. 22. 20:26
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Én is a véleményemet írom, te nem normális. Elég gáz, hogy megüti az ingerküszöbödet. Még a leggyengébb Marvel film is felmossa vele a padlót.
2022. jún. 22. 20:29
 16/19 anonim ***** válasza:
33%
Ja persze te egy dc utáló vagy
2022. jún. 22. 20:34
 17/19 anonim ***** válasza:
46%
Miből szürted le? Épp ezaz, hogy nem. Szerettem volna szeretni a filmeket, de a Warner a legtöbbet tönkretette. Ez meg középszar lett és nem lett normálisan felvezetve.
2022. jún. 22. 20:38
 18/19 anonim ***** válasza:
44%
Jó inkább hadjuk abba ezt nem vagyunk egyformák mindenki máshogy látja
2022. jún. 22. 20:40
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
17 te nagyon izléstelen vagy ha nem birod ne nézd akkor barom te nem vagy oda zack snyder stilusáért egy crossover film meg nagyon is kell ha tetszik ha nem
2022. aug. 2. 23:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!