A Schindler listája nevű filmben amikor elmondta az az építész zsidó hogy le fog dőlni az építmény miért lőttek le?
Nem veszekedett itt senki, legalábbis részemről sajnos több trollal találkoztam már mint szerettem volna, így komolyan sem veszem az ilyet.
De legalább jót mosolyogtam rajta a végén azzal a szöveggel. :D
Ha akarná se tudná, ezért mosolyogtam a végére az egészen, ez általában a tipikus ha már nem tudok mit beszólni, akkor beírom neki ezt rész a trolloknál.
Ha akarna se férne hozzá ahhoz, hogy ki milyen IP-ről kapcsolódik, tekintve, hogy azt csak az oldal üzemeltetői és adminisztrátorai látják, ha meg valaki emiatt feltöri az oldalt - nem, ez nem az a szint amire az átlag troll képes - akkor azzal már önmagában bűncselekményt követ el.
Mondjuk az a fura, hogy még látni a kommentjeit, mert akárhogy nézem elsőre simán elpoénkodta a dolgot, nálam kimeríti az antiszemitizmus fogalmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!