Mondanátok nekem jó holokauszt témájú filmeket?
A sorstalanság gyenge színészi alakítás miatt nem tetszett.
A Schindler listája és a Zongorista viszont nagyon tetszettek. Tudnátok mondani jó minőségű holokausztos filmeket?
(A Saul fia nem érdekel.)
Ha a téma lehet 1 kicsit is kevésbé komoly, akkor ez az:
Életvonat
A Zongorista nekem nagyon erőltetettnek tünt és hosszúnak. Nekem nagyon nem tetszett, Polansky-nak vannak jobb filmjei.
A holokauszt témából készült egy gyenge olasz film, ami nagyon pozitívan próbálja a témát bemutatni: Az élet szép
Btw...ha esetleg érdekel a Hitleri Németországban való iskolák (ebből is inkább a box iskola) akkor ajánlom a Napolát, szerintem nem volt rossz film, és német.
"A holokauszt témából készült egy gyenge olasz film, ami nagyon pozitívan próbálja a témát bemutatni: Az élet szép"
Ha szerinted az a film gyenge, és pozitívan mutatja be a témát, akkor neked sajnos egyáltalán nem sikerült megértened. Javaslom, hogy nézd meg újra, de ezúttal figyelj is oda (meg a kérdezőnek is ajánlom a filmet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!