Szomorú katonás/haditengerészes/háborús filmek, mint pl Forrest Gump, Führer elite csapat, Armageddon, Schindler listája, Pearl Harbor?
Figyelt kérdés
2017. nov. 2. 14:46
1/7 anonim válasza:
Nyugaton a helyzet változatlan
Tengeralattjáró
Levelek Ivo Dzsimáról
Senkiföldje
3/7 anonim válasza:
Ballada a katonáról
jöjj és lásd
Csendesek a hajnalok
7/7 anonim válasza:
-Valkűr - a vége nagyon szomorú
-Ryan közlegény megmentése - a valaha készített legdurvább, legrealisztikusabb, legsokkolóbb háborús film, konkrétan az első fél órát ember legyen a talpán aki végig tudja nézni
-A fegyvertelen katona - azt mondják jó film, én még sajnos nem láttam de érdekel, szerintem ajánlhatom
-A bukás (Hitler utolsó napjai) - nem egy happy end
-A zongorista - ez inkább holokausztos, mint katonás, de ez is nagyon felkavaró, szomorú és lesokkoló
Ja, és ezek nagyrészt valós események alapján készült filmek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!