Az Elk*rtuk című magyar műalkotásban a sérült rendőrök mennyire kapnak benne azért szerepet? Ha nem róluk miért nem szól a film?
Emlékszem, amikor a kínai "vakcinával" kapcsolatban kértük, hogy ugyan támasszátok már alá valamivel az állítást, miszerint a lötty ér valamit.
De hát, látom "van színvonal". ":D"
#21!
Megy a terelés! :D
Remélem arra is emlékszel, hogy minden statisztika azt támasztotta alá, hogy a kínai vakcina ugyanolyan hatékony, mint a több.
Valamint remélem arra is emlékszel, hogy ti sunyi módon mindig arra a kínai vakcinára hivatkoztatok, amelyek sosem lehetett nálunk kapni. Tehát ebben is hazudtatok.
#22 na igen, visszatérünk ugyan oda, hogy a csak ti általatok látott statisztika... mert az orbán azt hazudta (azt akartam írni, hogy mondta, de az autokorrektor kijavítja)... Köszi, ezt a lemezt már hallottam.
Nem akarsz inkább az origora menni hazudozni, ott még hátba is veregetnek érte.
Bocsánat, utána néztem az öregnek.
Nem fideszes, jobbikos gárdista volt.
(kicsit nehéz külön vennei, mert 2006 -ban ez a két párt csoport eléggé össze mosódott.)
A "nemzeti érzelmű polgárok", illetve hogy volt portál ahol nem titkolt fideszes beállítottságú "polgár", aki pénzt adott bele, eléggé megtévesztő volt.
#25: dehogy nem, ahhoz 2018 decemberében is az ellenzékiek.
(bár ők még most is együtt mennek a kormány ellen, amíg szét nem esnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!