Az Elk*rtuk című magyar műalkotásban a sérült rendőrök mennyire kapnak benne azért szerepet? Ha nem róluk miért nem szól a film?
Pont hogy az ő nézőpontjukból mutatta be a film a székházostromot.
A film részben pont hogy arról szól, hogy a rendőrök is áldozatok voltak. Mind amikor megverették őket a tüntetőkkel, mind amikor felhergelték őket a tüntetők ellen.
"Mert a sok birka el is hiszi hogy ami a filmben van, az úgy is történt, és egyben lehet tartani a tábort."
Persze a film csak egy lehetséges verziót mutat be. De azután hogy többen látták az unatkozó rendőrsereget a székház mögött, miközben a társaikat véresre verték a túloldalon, a valóság sem volt sokkal másabb mint amit a filmben láttunk!
Sőt a rendőrsereg vezetője üvöltözött a felettesével telefonon, hogy leszrja a parancsot ő odamegy és kihozza a társait.
Én még nem láttam, nézőként lehet, hogy érdekes, viszont láttam egy youtube videót ahol olyan kérdeztek róla aki ott volt aznap. Szerintem nem mutatták kellőképpen a brutalitását.
Mielőtt valaki belekötne: Ismétlem, azt írom le amit ott mondtak, 2006ban még gyerek voltam, nem nagyon volt tudomásom az ilyenekről
Én is hiányoltam a rendőri fellépés életszerű ábrázolását de gyorsan beláttam, hogy a tüntetések tömegjeleneteinek felvételéhez minimum 10x ennyi pénz kellett volna de lehet hogy inkább 100x annyi
Tehát egy hollywoodi szuperprodukció keretein belül lehetett volna bemutatni a 2006os eseményeket. Annyian viszont nem nézik meg ezt a filmet hogy megérje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!