Az Elk*rtuk című magyar műalkotásban a sérült rendőrök mennyire kapnak benne azért szerepet? Ha nem róluk miért nem szól a film?
"A tankot beindító és vezető idős férfit, Horváth Györgyöt 2009-ben közúti veszélyeztetésért, a jármű önkényes eltulajdonításáért és rongálásért 1 év 8 hónap felfüggesztett börtönre ítélték, 3 évre bevonták a jogosítványát, és 400 ezer forint kártérítést kellett fizetnie. Az összeget nemzeti érzelmű polgárok dobták össze a 80 ezres nyugdíjból élő férfinak."
+ mit keresett volna ott fideszes tömegbe!?
Tudom csak arra járt, látta a tankot, és nosztalgiából ment egy kört...
Mindenesetre nem akart senki se bántani. Buliból indította be a tankot.
Méltó büntetést is kapott érte.
#12 Nem nekem kell bizonyítanom, mert nem én állítottam róla hogy fideszes.
Amúgy egyszerű. A fidesz nagygyűlésen voltak a fideszesek akik akkor részt vettek az október 23-i eseményekben. Ott volt az öreg? nem ott volt. Pont.
#12!
Van színvonal! :D
Állítasz valamit, majd amikor jelzik, hogy hazudsz, akkor te kéred számon a másikon, hogy bizonyítson. Ezzel gyakorlatilag beismerted, hogy hazudtál.
#17 a fideszes érvrendszer úgy működik, hogy valaki állít valamit és az alanynak kéne bizonyítani, hogy az hazugság (lásd kérdésben szereplő média alkotás + patásördögöző fideszes kisnyugdíjas).
Nos én csak ezt a rendszert követem, ebben hátha otthon érzed magad. Szóval amíg nincs bizonyíték, addig egy fideszes provokátor volt. De lásd, kivel van dolgod bizonyítsd, hogy nem így van!
#19 Akkor én meg nyugodtan állíthatom hogy hazudsz. Hiszen amíg nincs bizonyítékod az ellenkezőjére addig az az igaz amit én állítok rólad.
Szóval hazudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!