Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A nemsokára debütáló Elk*rtuk...

A nemsokára debütáló Elk*rtuk vagy Elkxrtuk c. filmet előzetesen már látta valaki?

Figyelt kérdés

Vajon látták előzetesen valakik a filmet? Egyáltalán milyen? Értékelhető, jó, vagy rossz? Mindegyikre vannak spekulációk, de inkább hisztéria megy a film körül. A port.hu legutóbb 3,8-as értékelést láttam, amin csodálkoztam, mert az imdb.com-on még nincs lehetőség értékelésre.

A tét nem kevés, mert 800 milliót áldoztak a film elkészítésére és a weblap szerint valami hollywoodi filmekre emlékeztető üldözések is vannak benne, melyet látványosnak tartanak úgymond, de szerintem ez már inkább aggodalomra ad okot.

8 éve már csináltak ugyanilyen témában filmet, ami jól lepukkant. Az imdb-n is csak 1,2 csillag az értékeltsége.

2021. okt. 19. 17:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%
Ez a szerencsétlen Kálomista meg futhat a pénze után! (vagy még mélyebben nyalakodhat a kompenzációért...:)
2021. okt. 19. 22:29
 12/16 anonim ***** válasza:
87%

Mennyi most egy mozijegy? 1500Ft kb? Bő 530.000 jegyet kéne eladni ahhoz hogy megtérüljön... De még 2000Ft-al számolva is 400.000 darabot.

Gyorsan kutakodtam kicsit az új James Bond filmnek, mert az épp most aktuális, két hét alatt lett egy picivel 190.000 alatti jegyeladása itthon.

Ebből kiindulva, hogy erre gondolom azért icipicit többen voltak kíváncsiak, és még ez is messze van a 400, pláne 530 ezertől, szinte biztosra vehető, hogy a 800 misit nem termeli vissza, és akkor még az olyan apróságokkal nem is lett matekozva, hogy egy mozijegy árát nyilván nem 100%-ban kapja meg egy film készítője...

2021. okt. 19. 22:39
 13/16 anonim ***** válasza:
87%
Majd "szabadon" kivezénylik az iskolásokat, a katonákat, a rendőröket - és már meg is térült Kálomista pénze - és ez a legfontosabb!(?)
2021. okt. 20. 04:44
 14/16 anonim ***** válasza:
79%
2021. okt. 20. 21:35
 15/16 anonim ***** válasza:
83%
En a Szetloptukat lattam csak. Erdekesen bemutatja az Orban klan nyereszkedeseit az elmult 12 evben.
2021. okt. 22. 01:34
 16/16 anonim ***** válasza:
79%
Inkább a "Háború a nemzet ellen" c. filmet nézzétek meg: meglepő alakokkal, meglepő szövegekkel fogtok találkozni!!!
2021. okt. 22. 06:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!