A nemsokára debütáló Elk*rtuk vagy Elkxrtuk c. filmet előzetesen már látta valaki?
Vajon látták előzetesen valakik a filmet? Egyáltalán milyen? Értékelhető, jó, vagy rossz? Mindegyikre vannak spekulációk, de inkább hisztéria megy a film körül. A port.hu legutóbb 3,8-as értékelést láttam, amin csodálkoztam, mert az imdb.com-on még nincs lehetőség értékelésre.
A tét nem kevés, mert 800 milliót áldoztak a film elkészítésére és a weblap szerint valami hollywoodi filmekre emlékeztető üldözések is vannak benne, melyet látványosnak tartanak úgymond, de szerintem ez már inkább aggodalomra ad okot.
8 éve már csináltak ugyanilyen témában filmet, ami jól lepukkant. Az imdb-n is csak 1,2 csillag az értékeltsége.
Nem volt premier előtti vetítés szóval valakik csak hasra ütés szerűen szavaztak róla (gondolom politikai indokból kifolyólag)
800 millió forint az egyébként durván olcsó film kategória. Viszont csupán hazai piacra szánt filmre ennyit elverni szerintem őrültség volt. Olyan 200 milla körül szokják meghúzni a felső határt hogy nyereséges is legyen a dolog
Nem hiszem, hogy Kálomistára, és erre a filmre lenne szüksége az országnak.
Aki megélte, azt tudja milyen volt, aki meg nem, az örüljön neki!
Nem láttam, és nem valószínű hogy áldoznék rá egy fillért is!.
"Lehet, hogy az aktuál politika még 15 év múlva is befolyással lesz rá"
Nem.
Elég volt a rémálomból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!