Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Baj a sorozatbarát weboldallal?

Baj a sorozatbarát weboldallal?

Figyelt kérdés
Nem tudom, nekem mostanság ezer év, amíg betölt, sokszor nem is tud teljesen betölteni, addig a kattintható részek is inaktívak :( Más is szembesült mostanság a problémával? Van valami megoldás, vagy várjak, amíg helyre nem billentik a szervert? :D

2021. aug. 28. 00:14
 1/10 anonim ***** válasza:
Mostanában nem vettem észre. Jelenleg is normál - mondom ezt úgy, hogy maga a mobil netem egy gyenge f*s - nem tapasztaltam különösebb eltérést.
2021. aug. 28. 00:19
 2/10 anonim ***** válasza:
Nálam semmi baja sincs
2021. aug. 28. 09:26
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem is minden rendben vele
2021. aug. 28. 10:26
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor nálam van valami probléma 💁‍♀️
2021. aug. 28. 10:47
 5/10 anonim ***** válasza:
Nálam is vagy 2 percig töltött ma. :(
2021. aug. 28. 12:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Semmi baja nincs, jól működik.
2021. szept. 3. 01:52
 7/10 gehdjfztuz válasza:
Nalám már hónapok óta használhatatlan, mobilon és laptopon is, chromet használok.
2021. szept. 3. 14:35
 8/10 anonim ***** válasza:

#7: Az új címét használod? [link]

Mert volt egy oldal, ami hasonló címen futott, csak pénzt kért a regisztrációért, amit persze nem volt igaz, mivel a sorozatbarát egy jó ideje meghívásos alapon működik. Sőt azóta már a régi tagok meghívóit is bekorlátozták. Ha pedig meghívsz valakit, de a meghívottad megszegi a szabályokat, akkor a hívóval együtt rúgják ki a meghívottat.

Ha jól tudom, a friss regisztráltak egy ideig nem is rendelkeznek meghívási joggal. A régiek, meg a fenti dolgok miatt kétszer is meggondolják, hogy ki az, akinek meghívót adnak.

Én is chrome-mal használom, csak laptopról, és a fenti (#1-es) leíráson kívül (mármint, hogy maga a mobilnetem egy lassú f*s) nincs bajom vele. Néha van karbantartás, akkor lehetnek pár napig gubancok, de nem ez a jellemző.

2021. szept. 3. 15:37
 9/10 anonim ***** válasza:
A meghívós rendszer, mint olyan , a sok visszaélés miatt lényegében hónapok óta megszűnt. Lehet hogy már egy éve is, nem emlékszem pontosan. Átlagos felhasználók már nem, Csak azok kapnak meghívás lehetőséget akik támogatják is az oldalt anyagilag.
2021. szept. 3. 17:18
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom. Én nem támogatom anyagilag őket, de volt néhány meghívóm, amit sosem használtam fel, most is azt mondják egy van. Ezt majd a húginak szánom, ha lesz laptopja újra.

Tudom, hogy a többit megszüntették, de a meghívós dolog azért még működik.

Ahogy feltételezem, a kirúgás is, ha valaki visszaélne vele.

Ez szerepel nálam:

"Sajnálattal tájékoztatunk hogy a folyamatos visszaélések miatt úgy döntöttünk hogy megválunk az eddig rendszertől, és nem osztunk havonta meghívókat. Amennyiben a változtatásnál rendelkeztél meghívóval, abban az esetben van 1 elküldhető meghívód.

Annak reményében hogy a támogató felhasználóink körültekintőbbek lesznek, számukra biztosítunk meghívást korlátozott számban. Visszaélés esetén viszont a támogatástól függetlenül töröljük a meghívót és a meghívottat is.

Sajnáljuk a kellemetlenségeket, és azokat akik mások miatt kerültek ilyen helyzetbe, de jelenleg nem tudunk jobb alternatívát, az oldal integritásának védelmére és a visszaélések visszaszorítására.

Ha szeretnéd, hogy egy ismerősöd is tagja legyen a közösségnek, add meg az e-mail címét.

A meghívó fél a továbbiakban felelősséggel tartozik a meghívottjaiért!

Jelenleg elérhető meghívóid száma: 1 darab"

2021. szept. 3. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!