Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért nem tudok Sorozatbaráton...

Miért nem tudok Sorozatbaráton semmit megnyitni? Bármit próbálok, mindig "fenyegetés ártalmatlanítva" üzenetet küld, és nem nyit meg semmit. Hol tudom esetleg feloldani ezt a blokkolást? Régebben nem volt ilyen gond vele.

Figyelt kérdés

2021. aug. 24. 08:22
 1/1 anonim ***** válasza:

kapcsold ki a virusirtodat 10 percre, majd nyisd meg az egyik sorozathoz levo linket, lemegy az 5-10 mp varakozasi ido, es bedob a videora. ezt 2x csinald meg, utana visszakapcsolhatod a virusirtodat.

remelem erted ahogy leirtam, nalam is ilyen. ezt minden nap csinald meg, mashogy nemigen dob a videora, a virusirto blookolja, de semmi gond nem lesz. nekem honapok ota ilyen, azota ezt csinalom, minden rendben vele.

esetleg ha igy sem mukodik, akkor a reklamblokkolot is kapcsold ki.

ha ez a 2 megvan, tuti nem lesz vele gondod

2021. aug. 24. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!