M_marko kérdése:
Melyik filmben/sorozatban hangzott el ez a mondat??
Figyelt kérdés
“Nem érsz ennyit. Soha nem is értél..”
Az biztos, hogy valakik harcoltak, és a pozitív hős végül nem ölte meg, hanem ezt mondta neki. Azt is meg merem kockáztatni, hogy akit legyőzött régen jó volt, de rossz útra tért.
2021. aug. 25. 16:50
1/5 anonim válasza:
Fú nagyon nagyon ismerős! Vagy 10 perce agyalok rajta, nem esküszöm megrá de talan a Pókember 3-ban mondja Peter Harrynek???
2/5 anonim válasza:
Előző vagyok, azthiszem eszembe jutott!Az eredeti Ben10 sorozat "Idegen bőrben" című részeben mondja Ben Kevinnek! Szinte bisztos vagyok benne!!!
3/5 A kérdező kommentje:
Baszki órák óta gondolkoztam rajta, de nem jöttem rá, és valószínűleg nem is jöttem volna rá! És baszki igazad van! :D Annyira régen láttam màr, nem tudom honnan ugrott most ez be a fejembe, nagy király vagy! :D
2021. aug. 25. 18:17
4/5 anonim válasza:
Melyik tipp vegülis a helyes?? : D
5/5 A kérdező kommentje:
Ben10 :D
2021. aug. 26. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!