Eredet (Inception) Megáll, vagy nem áll meg a végén a pörgettyű?
Figyelt kérdés
Elvileg a végén, a felirat után végül megáll... De ez lehet, hogy csak valami mítosz... :-)2010. aug. 27. 22:15
1/7 anonim válasza:
A moziban nem vártam meg a stáblista végét,de most,hogy írtad belenézek online-ba.
2/7 A kérdező kommentje:
Én eddig két ismerősömtől hallottam ezt, akik nem ismerik egymást és ők ezt mondták... Kíváncsi vagyok :-D
2010. aug. 28. 16:02
4/7 anonim válasza:
Áh!A kam-os verziók sem várták meg a stáblistát.Le kellett lépni biztos a moziból.Akkor még várni kell rá,hogy kiderüljön:).
5/7 A kérdező kommentje:
Hát igen, akkor várunk. :-)
2010. aug. 31. 21:48
6/7 anonim válasza:
most néztem meg sokadszorra a filmet, eddig én sem vártam meg, de most belenéztem, és nem láttam semmi ilyesmit. Fél ms percenként vittem előre, esetleg akinek van türelme megnézni a 10 perces stáblistát, az a mozicsillagon megkapja :)
7/7 anonim válasza:
a végén biztos hogy eldől mer a valóságban van. az álomban rajta van a jegygyűrűje a valóságban meg nincs. és a végén nincs rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!