Szeretitek A Kör 1,2 cimű horrort? Féltetek mikor megnéztétek? és féltek Samarától?
Hát az nem kifejezés,hogy beteg.De a vége nem tetszett:(
SPOILER
Mármint az ok,hogy Leena meghal, de ahogy...áhhh az olyan szánalmas volt.Kitöri a nyakát miközben Jolie mozdulattal fejen rúgja?:S
Az alt.befejezés viszont nem lett volna rossz.Én mondjuk úgy csináltam volna,hogy nyírja ki az apát, legyen fröcsis a vértől,menjen fel és sminkelje ki magát...a többieket meg hagyja nyomorban.Ott meg aztán lelőhették volna vagy isten tudja.Ha az én "gyerekem" lett volna,tuti,hogy élve elásom...aztán kaparhatja a koporsót mint Pázmány Péter XD
SPOILER
14:58 xDDD Élve elásni jaja! :D
Mondjuk a vége tényleg túl..Valószínűtlen lett.mármint egy a nyakkitörős rész.De az tetszett hogy:
-Anyu,ne hagyd h meghaljak!"
-Nem vagyok a rohadt anyád!"
:D Az jó volt oda a végére.
Passzolom...fogalmam sincs:)
Most nézek újra egy két részletet...nekem a szoba, amikor uv fny alá kerülnek a képei még mindig nagyot üt:)
Áá,tényleg :D
Am ő gyújtotta fel az árvaházat? Kicsit homályos hogy az hogy volt..
Uhh..Jó sok kérdésed van :D
Szerintem nézd meg a Moovien :) Utána kivesézzük :D
Vagy clubgen.net
Asszem rajta van :D
Árva vagy Ophran
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!