Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ti mit csinaltok azokkal a...

Ti mit csinaltok azokkal a filmekkel amit le toltottetek es mar megneztetek?

Figyelt kérdés
2011. okt. 28. 18:28
 1/9 anonim ***** válasza:
ha jó akkor félrerakom mert még egyszer tuti megnézem, ha nem volt nagy haással rám akkor delete
2011. okt. 28. 18:33
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha úgy döntök, hogy kell, mert annyira tetszett, vagy annyira jó, akkor vinyóra vele és megtartom.

Ha nem tetszett, vagy nincs rá szükségem, akkor kuka.

Viszont az esetek nagy részében célirányosan töltök le, azaz jobbára olyat, amit meg is tartok.

2011. okt. 28. 21:35
 3/9 A kérdező kommentje:
Ti milyen oldalon szoktatok keresgetni , bele nézegetni filmekbe? Hol van egy jó lista ahol lehet bele is nézni és nagyon sok film van rajta?
2011. okt. 29. 00:30
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem szoktam belenézegetni filmekbe, hanem azt töltöm le, amiről tudom, hogy meg akarom nézni, vagy el akarom rakni.

Hozzáteszem, letölteni nem szép dolog, ráadásul illegális is, úgyhogy én csak olyan filmeket szerzek így, amiket nem lehet kapni nálunk, ki sem adták, vagy a külföldi kiadás valamiért jobb (pl. a Speed nálunk erősen fapados változatban jött csak ki, szemben a külföldi duplalemezes extra-változattal, stb). Minden más esetben megveszem eredetiben, mert minőségileg még mindig az a legjobb.

Arra is volt példa, hogy kíváncsi voltam egy filmre, úgyhogy előbb letöltöttem és megnéztem, majd később megvettem DVD-n, vagy BD-n.

Régi és új filmekről is egyaránt a VOX-ból informálódom, ez az újság jelenleg a legjobb, innen lehet a legjobban megtudni, milyen filmek várhatóak moziban és DVD/BD-n.

2011. okt. 29. 10:12
 5/9 A kérdező kommentje:
akkor neked valoszinuleg nagyon sok pezed van kidobnivalo vagy van egy uzleted ahol filmeket arulsz!!!pufF!!!!!!
2011. okt. 29. 12:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Ami azt illeti, munkanélküli vagyok, tehát kúvára nincs sok pénzem ilyesmire, és boltom sincsen, ellenben szeretem annyira a filmeket és van annyira igényem a magas minőségre, hogy nem elégszem meg holmi letöltött xvid-del, hanem igenis összegyűjtöm a pénzt és megveszem eredetiben, mert az az igazi.
2011. okt. 29. 13:08
 7/9 A kérdező kommentje:
Megveszed ha van mibol de ha nincs!!!!!!?sory...
2011. okt. 29. 13:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Pontosan erről van szó, akár hiszed, akár nem.

Ennyire szeretem ugyanis a filmeket, és nem vonom meg magamtól sem az örömöt, sem az élményt, hogy néha megvegyek valamit. Úgy osztom be a kevéske pénzt, hogy erre is jusson.

Mások cigire és piára többet költenek, szóval nem értem, mi a bajod...

2011. okt. 29. 14:57
 9/9 A kérdező kommentje:
akkor te sem iteld el azokat akik a netrol toltenek le filmet!ennyi a baj csak!!!!
2011. okt. 29. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!