Megnéztétek a 2012-t? Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Szerinted télleg világ vége lesz?2009. dec. 5. 21:17
1/9 anonim válasza:
Egyszer biztosan.Elég egy hülye,aki atombombát dob a világra.A világvéget pedig időnként mindig megjósolják.Már legalább 10-szer vége kellett volna lenni,de mindig elmaradt.Ez is elfog maradni.
2/9 anonim válasza:
Én már láttam.
A trailer alapján gondoltam, hogy mennyire jó film lesz, stb stb, de hát nem volt olyan nagy durranás. tipikus katasztrófafilm. voltak benne jó részek, de összefoglalva nem volt valami jó. Előre tudtad a végét a filmnek.
Amúgy szerintem nem lesz világvége, ahogy 2006.06.06-án se volt, meg 2000-ben sem.
4/9 anonim válasza:
NEM lesz világvége!
Nem volt rossz film, csak szerintem túl hosszú... a végét már untam.
5/9 anonim válasza:
épp most megy egy tavalyi változat... csak annak nem volt akkora reklámja
6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, én szerintem lehet hogy télleg eljön a világvége, de reméljük hogy nem így lesz
2009. dec. 5. 22:42
7/9 anonim válasza:
Habár a film nagyon sok klisét tartalmazott, a látvány - főleg moziban! - elképesztő volt!
8/9 anonim válasza:
ajajj szerintem a 2012 nagyon túl lett reklámozva s ennek ellenére egy csak látványban gazdag filmet tettek elénk. nekem óriási csalódás volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!