Szerintetek fogom érteni/érdemes megnézni az új Fekete Özvegy filmet ha eddig 1 bosszúállók részt sem láttam?
Figyelt kérdés
2021. júl. 8. 09:14
1/7 anonim válasza:
Ezek gyerekeknek készült „filmek”, nincs mit érteni rajtuk...
2/7 A kérdező kommentje:
nem gyerekeknek készült.Azt kérdeztem van e összefüggés a részek között.
2021. júl. 8. 09:45
3/7 anonim válasza:
Szerintem nem nagyon mert részben Natasha multjáról van szó részben egy kitérö, egy külön történet a Polgárháborù és a Végtelen háborù között. Sokat említik a bosszùállòkat de maga a történet szempontjából nem lényeges a bosszùállòk film, a lényeg hogy azért az alaptörténet az gondolom meg van.
#1 gondolom nem láttál minden MCU filmet. Nem is kötelezö nézni de tartsuk tiszteletben hogy a másik mit szeret. Nem gyerek film attól hogy neked nem teteszik
4/7 anonim válasza:
Sose értettem az ilyeneket. Ha egy részt se láttál akkor minek akarod ezt megnézni? Nem kötelező. Csak mert most épp ez a "menő" és mindenhol ezt tolják az arcunkba? Nem kell ám mindig menni a többi birka után... Semmi értelme azért pénzt kidobni rá hogy semmit se értsél belőle és ne élvezzed. Ha úgy gondolod érdekel a Marvel, akkor kezdd el nézni AZ ELEJÉRŐL, SORBAN, aztán majd ha eljutsz idáig (és még mindig érdekel) akkor megnézed ezt is. Ha akkora már nem adja a mozi (ami nem valószínű, a Marvel filmek kb. az örökkévalóságig vannak műsoron, olyan erős a Dizni lobbija, emlékszem, két éve az áprilisban bemutatott Végjáték még augusztosban is vetítésen volt sok helyen), akkor meg megnézed streamingen vagy Blu-Rayen vagy letöltöd a netről, nem fog romba dőlni az életed ha nem moziban látod valamelyik filmet, én se láttam egy Marvel filmet se moziban, mindig megvárom míg felkerül szinkronosan, jó minőségben.
5/7 A kérdező kommentje:
#4 azert mert Florence Pugh a kedvenc szinesznom :)
2021. júl. 8. 17:48
6/7 A kérdező kommentje:
hogy vannak sorban a filmek/hogy ajánlod megnézni?
2021. júl. 8. 17:49
7/7 anonim válasza:
Itt megtalálod sorrendben őket.
Amúgy ez a Pugh lány tényleg nagyon szép, de még semmi filmben nem láttam őt játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!