Tüzgyürü 2 és Bosszúállok végtelen háboru. Érdemes megnézni? Kinek mi a Véleménye?
a 7évesem rajongott értük.
Részemről egynek elmegy.
Ha képben vagy a Marvel filmek sztorijával, akkor a Végtelen Háborút nyugodtan megnézheted.
A Tűzgyűrű 2-vel inkább vigyázz. Én nem láttam, de gyakorlatilag az első rész összes rajongója utálta, mert lecserélték a készítőket és sokkal idiótábbra vették a hangulatot. A film ráadásul bukott is, azaz szépen kinyírta az egész Tűzgyűrű franchise-t. Csak akkor nézd meg, ha nem kell érte fizetni.
A Tűzgyűrű 2 szerintem gyengébb, mint az első része, pedig véleményem szerint az is harmat gyenge volt.
A Végtelen Háború a Marvel filmek eddigi csúcspontja és nagyon jó, de erősen épít az előző 10 év filmjeire (19 film az első Hulk-ot is beleszámítva) és ha nem ismered a karaktereket és a háttér történetüket, akkor valószínűleg nem sokat fog neked mondani a film. A 18-19 előző fimből, legalább 9-10 ismerete elengedhetetlen, ahhoz hogy értelmes és rendesen érthető legyen a Végtelen Háború. Szóval, ha az se tudod, ki az a Vasember, meg Amerika kapitány és pl. nem láttad a Bosszúálók 1-2, az Amerika kapitány:Polgárháborút, a Thor:Ragnarököt, stb. akkor ne ezzel a filmmel akard kezdeni a Marvel Filmes Univerzum megismerését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!