Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik a kedvenc Harry Potter...

Melyik a kedvenc Harry Potter házatok? Melyiket szeretitek a legkevésbé? És ti melyikbe tartozok?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 14. 00:06
1 2
 11/20 anonim válasza:
89%

Én mindegyik házat szeretem, bár van olyan, amelyikbe nem szeretnék annyira tartozni.

A legtöbb teszt szerint Griffendéles vagyok, de vannak amik szerint vagy Hugrabugos vagy Hollóhátas.

Régen az osztálytársaim (valószínűleg féltékenyek voltak a 8 dicséretemre + mind a 14(?) kitűnő félévi bizonyítványomra) srébernek hívtak, és nem sorolnám a legkedvesebb emlékeim közé azt a pillanatot, ezért talán nem annyira vonzódom a Hollóháthoz. (Bár végülis tényleg stréber vagyok, de kitartó is)

De Hugrabugos szívesen lennék. ;)

Több teszt is a Hollóhátba oszt, mert szeretek álmodozni, mint Luna, de szerintem ez nem igaz minden Hollóhátasra, mivel Lunát Lüke Lovegoodnak is csúfolták (de persze nem csak ezért).

2021. ápr. 19. 23:16
 12/20 A kérdező kommentje:

Haha 11-es ezt nagyon átérzem.

Engeme is mindig strébernek mondatak meg hogy biztos Hollóhátas lennék. Szerintem is illenek rám ezek a tulajdonság (kreativitás, eszesség, bölcsesség). De nem ezek a legjellemzőbbek rám, legalábbis szerintem. Sokkal jellemzőbbek a: becsült, szorgalom, őszinteség és a hűségesség. Ezért tulajdonképpen 100%-ig biztos vagyok abban hogy Hugrabugos lennék és a tesztek is oda osztottak be. Viszont valószínűleg a második házam a Hollóhátas lenne.

2021. ápr. 19. 23:56
 13/20 anonim ***** válasza:
91%

Engem is mondtak már hollóhátasnak, mert kíváncsi fajta vagyok, és nagyon szeretek olvasni, jó a memóriám, és buta sem vagyok.

De egyébként a szorgalom és az átgondoltság egyáltalán nem jellemez...

A Hugrabugba nem vagyok való, oda is kellene szorgalom, meg becsületesség.

A Griffendélbe is többen javasoltak, leginkább a bátorságom, és a forrófejűségem, az igazságérzetem, meg a csökönyösségem, és makacsságom miatt. Ez már szerintem is sokkal inkább való nekem, de nem tudom, hogy ez -e az igazi.

A Mardekárba is osztottak tesztek is, és emberek is, a becsvágyam, a ravaszságom, és az önzőségem miatt, és valamennyire egyet is értek velük, csak... A Marekárosokat általában megfontoltság, és hideg céltudatosság jellemzi. Tőlem ez nagyon távol áll, inkább az érzelmeim vezérelnek, mint az eszem. Jellemzően előbb cselekszem, aztán gondolkodom.

Szóval teljesen tanácstalan vagyok, ház-kérdésben.

2021. ápr. 20. 09:07
 14/20 anonim ***** válasza:
36%
Az én kedvenc házam a Griffendél, utálom a mardekárt, és a griffendélben vagyok
2021. ápr. 20. 13:10
 15/20 anonim ***** válasza:
72%

Kedvencem a hollóhát. Szerintem annak a tulajdonságai a leghasznosabbak, legalábbis a mugli világban. Persze a varázslóknál, ha folyton veszélybe kerülnek, érthető, hogy a bátorság a legfontosabb.

Nem sokat tudtunk meg a hollóhátról a könyvek alapján, de az, hogy Luna hollóhátas, azt mutatja, hogy nem csak beszűkült látókörű stréberek járnak oda, ez is szimpatikusabbá teszi számomra.

A címere is ennek a háznak tetszik a legjobban (kék, BRONZ, SAS(nem holló!))

Az is nagyon tetszik, hogy ilyen kissé filozófiai kérdésekre kell válaszolni, ha be akarsz menni a klubhelyiségbe.

A klubhelyiség kinézete is elnyerte a tetszésemet

"A falat ékesítő kék és bronzszínű selyemkárpitok sorát kecses boltíves

ablakok szakították meg: a teremből nappal pazar

kilátás nyílhatott a környező hegyekre. A kupolás mennyezetet

díszítő festett csillagok tükröződtek a padlón szétterülő mélykék szőnyeg mintájában. A berendezést asztalok, székek és

könyvszekrények alkották, s az ajtóval szemközt, egy beugróban

magas fehér márványszobor állt."

Abban nem vagyok teljesen biztos, hogy a tulajdonságaim odakerülnék-e, de nagyon szeretem a matekot és a mindenféle logikai feladványokat és szeretek olvasni. Ezek nem tudom, mennyire hollóhátas tulajdonságok.

2021. ápr. 21. 11:56
 16/20 A kérdező kommentje:
Igen, tekem is a Hollóhát címere tetszik a legjobban. A bronz és a kék nagyon jól néz ki együtt. Meg a találóskérdésekkel való bejutás is menő és ötletes. Na meg Lunát is bírom ;)
2021. ápr. 21. 12:05
 17/20 anonim ***** válasza:
78%
#6os vagyok:amúgy tökre nem fair hogy írok egy választ és lepontozzátok, mert nem tetszik, ilyenkor nem a meggondolatlan válaszokat, meg a veszekedős válaszokat kellene lepontozni? na mindegy
2021. ápr. 23. 11:45
 18/20 A kérdező kommentje:
Én senki válaszát nem pontoztam le. Mindegyikre zöldet nyomtam és egyébként egyetértek abban, hogy ne pontozzuk le egymást azért mert nem ugyanaz a véleménye
2021. ápr. 23. 12:23
 19/20 anonim ***** válasza:
31%
Nincs kedvencem, mardekáros vagyok és a Hollóhát a legkevésbé kedvencem
2021. jún. 14. 13:24
 20/20 anonim ***** válasza:
60%
Én hollóhátas vagyok, és nincs bajom a hugrabugosokkal, de oda tartozom a legkevésbé.
2021. júl. 1. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!