Melyik a kedvenc Harry Potter házatok? Melyiket szeretitek a legkevésbé? És ti melyikbe tartozok?
Én mindegyik házat szeretem, bár van olyan, amelyikbe nem szeretnék annyira tartozni.
A legtöbb teszt szerint Griffendéles vagyok, de vannak amik szerint vagy Hugrabugos vagy Hollóhátas.
Régen az osztálytársaim (valószínűleg féltékenyek voltak a 8 dicséretemre + mind a 14(?) kitűnő félévi bizonyítványomra) srébernek hívtak, és nem sorolnám a legkedvesebb emlékeim közé azt a pillanatot, ezért talán nem annyira vonzódom a Hollóháthoz. (Bár végülis tényleg stréber vagyok, de kitartó is)
De Hugrabugos szívesen lennék. ;)
Több teszt is a Hollóhátba oszt, mert szeretek álmodozni, mint Luna, de szerintem ez nem igaz minden Hollóhátasra, mivel Lunát Lüke Lovegoodnak is csúfolták (de persze nem csak ezért).
Haha 11-es ezt nagyon átérzem.
Engeme is mindig strébernek mondatak meg hogy biztos Hollóhátas lennék. Szerintem is illenek rám ezek a tulajdonság (kreativitás, eszesség, bölcsesség). De nem ezek a legjellemzőbbek rám, legalábbis szerintem. Sokkal jellemzőbbek a: becsült, szorgalom, őszinteség és a hűségesség. Ezért tulajdonképpen 100%-ig biztos vagyok abban hogy Hugrabugos lennék és a tesztek is oda osztottak be. Viszont valószínűleg a második házam a Hollóhátas lenne.
Engem is mondtak már hollóhátasnak, mert kíváncsi fajta vagyok, és nagyon szeretek olvasni, jó a memóriám, és buta sem vagyok.
De egyébként a szorgalom és az átgondoltság egyáltalán nem jellemez...
A Hugrabugba nem vagyok való, oda is kellene szorgalom, meg becsületesség.
A Griffendélbe is többen javasoltak, leginkább a bátorságom, és a forrófejűségem, az igazságérzetem, meg a csökönyösségem, és makacsságom miatt. Ez már szerintem is sokkal inkább való nekem, de nem tudom, hogy ez -e az igazi.
A Mardekárba is osztottak tesztek is, és emberek is, a becsvágyam, a ravaszságom, és az önzőségem miatt, és valamennyire egyet is értek velük, csak... A Marekárosokat általában megfontoltság, és hideg céltudatosság jellemzi. Tőlem ez nagyon távol áll, inkább az érzelmeim vezérelnek, mint az eszem. Jellemzően előbb cselekszem, aztán gondolkodom.
Szóval teljesen tanácstalan vagyok, ház-kérdésben.
Kedvencem a hollóhát. Szerintem annak a tulajdonságai a leghasznosabbak, legalábbis a mugli világban. Persze a varázslóknál, ha folyton veszélybe kerülnek, érthető, hogy a bátorság a legfontosabb.
Nem sokat tudtunk meg a hollóhátról a könyvek alapján, de az, hogy Luna hollóhátas, azt mutatja, hogy nem csak beszűkült látókörű stréberek járnak oda, ez is szimpatikusabbá teszi számomra.
A címere is ennek a háznak tetszik a legjobban (kék, BRONZ, SAS(nem holló!))
Az is nagyon tetszik, hogy ilyen kissé filozófiai kérdésekre kell válaszolni, ha be akarsz menni a klubhelyiségbe.
A klubhelyiség kinézete is elnyerte a tetszésemet
"A falat ékesítő kék és bronzszínű selyemkárpitok sorát kecses boltíves
ablakok szakították meg: a teremből nappal pazar
kilátás nyílhatott a környező hegyekre. A kupolás mennyezetet
díszítő festett csillagok tükröződtek a padlón szétterülő mélykék szőnyeg mintájában. A berendezést asztalok, székek és
könyvszekrények alkották, s az ajtóval szemközt, egy beugróban
magas fehér márványszobor állt."
Abban nem vagyok teljesen biztos, hogy a tulajdonságaim odakerülnék-e, de nagyon szeretem a matekot és a mindenféle logikai feladványokat és szeretek olvasni. Ezek nem tudom, mennyire hollóhátas tulajdonságok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!