Szeretitek a régi filmeket, az ilyen klasszikus old hollywood stb. alkotásokat?
Vagy francia újhullám, vagy bármi nem csak amerikaiakra gondolok.
Mondjuk a 30as-70es esetleg még 80as évekről van szó. Kinek mi a kedvence, vagy kedvenc régi színésze, színésznője, akármi?
Miket ajánlanátok?
Én relatíve fiatalabb korosztály vagyok (32/F), de sose voltam az a "ne legyen xy évnél régebbi"-megszállott. Nemzetiségtől, műfajtól, és évjárattól függetlenül bármilyen filmet szívesen megnézek, aminek főként van értelmes sztorija (nem unalmas), és nem utolsóként jó a látványvilága is (kellemes, hangulatos környezetben játszódik). Ehhez a "zs-kategóriához" meg hasonló baromságokhoz nem értek, és abszolút nem is érdekelnek, el tudom dönteni, hogy számomra milyen az a film, amit nézek, mennyire nyerte el a tetszésemet! Apámmal 1993 és 2002 között rengeteg jó filmet néztünk, amik a '60-as évektől az akkor aktuális időszakig készültek, és amikre manapság is szívesen nosztalgiázom, például amikre emlékszem:
Vissza a jövőbe-trilógia
Féktelen száguldás (1997)
A hajsza (1994)
Pokoli hajsza (Irdatlan iramban)
Száguldó bosszú
Taxi 1,2
Pokoli torony
A kéz, amely a bölcsőt ringatja
Tű a szénakazalban
Terminátor 1,2
Arcade (1993)
Szökevényvonat
A nagy busz (1976)
Robot Jox
Lavina (1994)
Egyenesen át (1990)
Túlvilági papa
Knight Rider 2000 (1991)
Knight Rider 2010 (1994)
Gung Ho (1986)
Az alkusz nem alkuszik
Az ötödik elem
A pusztító (1993)
True Lies - Két tűz között
Szörnyeteg a mostohám
Tisztességtelen ajánlat
Robotzsaru 1-7
...és megint dühbe jövünk
Mr. Óvóbácsi
Óvóbácsik
Az iker bajjal jár
Dupla dinamit
Logan bosszúja
Vörös zsaru
Kommandó (1985)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!