Szeretitek a doramákat? Ha igen, miket néztek, mely ország a kedvenc?
Én koreai doramákat nézek. A romantikus sorozatoktól már kicsit csömöröm van, úgyhogy mostanság rákattantam az OCN-en futó krimi/thriller/horror sorozatokra. De egyébként mindenféle k-dramát nézek, romantikus, fantasy, történelmi, és a legbuggyantabb vígjáték egyaránt jöhet. Úgy vélem a koreai sorozatok többségében nagyon jók, igényesen vannak megcsinálva, a színészi játék kimagasló, a koreaiak nagyon jók abban, hogy átadják az érzelmeket, a látvány meg gyönyörű ezekben a sorozatokban, komolyan, egyetlen amerikai sorozatban sem látni ennyire szépen megkomponált jeleneteket.
Jó persze, van gagyi itt is, nem egyet félbehagytam már, mert nem tetszett, de többségében tényleg nagyon jók.
Az idei sorozatok közül eddig a Crash Landing on you, az Itaewon Class, a Kingdom és az Extracurricular a kedvenceim, a saját műfajában mindegyik abszolút kiemelkedő.
De ezeken kívül még rengeteg van, amiket szeretek, a régebbi sorozatok közül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!