Hongkongi, kínai film kedvelők! Ki a kedvenc színészetek, kinek a filmjeit szeretitek a leginkább?
Gondolom nem sok válasz fog érkezni, de hátha vannak még rajtam kívül, akik néznek ilyeneket :D Privátban is szívesen beszélgetnék róluk
Nekem színészek közül: Donnie Yen, Andy Lau, Daniel Wu, Sammo Hung
Rendezők közül az etalon Stephen Chow, Wong Kar-Wai, Zhang Yimou
Illetve bejönnek Jackie Chan régi filmjei
Szia!
Igen, még ezek is jó filmjei voltak JC-nek. Én viszont az ennél régebbiket is szeretem, de tudom, hogy nem jó minőség, de akkor is :D Kislány voltam még, mikor VHS-en hozta apukám őket, rongyosra néztem mindet. Na meg a Ninja színre lép :D
Nem tudom, mert sajnos totál laikus vagyok, de simán elképzelem, hogy DY-nek magasabb a tudása. Olvastam, hogy miket gyakorolt, nem semmi a csávó. Ez a trió, amiről írtál a Yuen Biao-val (+Sammo+JC), számomra nagyon szórakoztató filmeket tud produkálni, vagy csak fura a humorérzékem :D
Még ami nagyon megfogott, az a Szigorúan piszkos ügyek, ez viszont elég komoly film volt.
Az a helyzet, hogy nekem is csalódás volt, mikor felnőtt fejjel visszanéztem a ninjás filmet, pedig annak idején volt ninjás füzetem is :)
Ismerős a John Woo neve, de nem vagyok otthon az alkotásaiban. Amúgy Jet Li is klassz, csak nekem az ő filmjei picivel lentebb vannak.
De még emlékszem egy harcos filmre, amit rengetegszer megnéztem. Best of te Best címmel futott, és arról szólt, hogy az amerikai meg a koreai taekwondo csapat küzdött egymással. Nem szinkronos volt, hanem hangalámondásos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!