Mik a kedvenc koreai, japán és kínai drámáitok? Már jó néhányat láttam és most valami újat keresek. A kérdés alá leírom nagyjából h miket láttam eddig.
Hana yori dango + koreai változat, Full House, City Hunter, Lie to me, My name is Kim Sam-Soon, Voice, Beautiful Mind... lényegében a legismertebbeket valószínűleg láttam, de légyszi írjatok egy pár jót, hátha akad köztük olyan, amit még esetleg nem. Film is jöhet, nem muszáj, hogy sorozat legyen.
Előre is köszönöm!
Master's Sun nagyon jó.^^
Oh My Venus, Chicago Typewriter, Suspicious Partner, Queen for Seven Days(hűű, nagyon izgi), Descendants of The Sun, Strong Woman Do Bong Soon, Weightlifting Fairy Kim Bok Joo, Goblin, Fight My Way, Cheese in the trap, Legend of the Blue Sea, Personal Taste, Romantic Doctor Kim, Shopping King Louie, I Remember You, You're all surrounded, My girlfriend is a gumiho
Jelenleg futó sorozatok közül pedig a Bride of The Water God, The King Loves, School 2017, Father is Strange; Bad Thief, Good
Film: Werewolf boy, Train to Busan, Miracle in cell no.7
Kínai: My Amazing Boyfriend
És még egy nagyon jó tajvani sorozatot tudok: Moon River
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!