Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Marvel fanok! hogyan és mikor...

Marvel fanok! hogyan és mikor váltatok marvel rajongókká?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 13. 12:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
6éve nyáron unatkoztam, ezért elkezdtem nézni sorrendbe őket. Ugyis a legtöbb szinészt szeretem benne.
2021. ápr. 13. 14:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
az öcsém osztálya három csoportban nézte az endgamet, mert egész hétvégén versenyeik voltak, és mindenki csoportban nézhesse, háromfele osztódtak. de öcsém egyik csoporttal se tudott elmenni, mert ő mindhárom versenyen részt vett azon a hétvégén, és keresett valakit, akivel elmehet, mert az egész osztálya tök cuki volt, és ahányszor belépett hétfőn a terembe, azonnal elhallgattak, nehogy meghalljon bármit is, szóval szerdán fogott engem, a nővérét, és amíg elvezettem a mozihoz, tisztáztuk az alapokat (igen, ebből a filmből vannak a poros memek, nem, szuperman nem lesz itt, igen, piros robot itt lesz, nem, spiderman nincs többé, nem lesz itt, szuperman és amerika kapitány két külön dolog, nem is hasonlít.... igen, nagyon sokat tudtam az egészről XD). aztán a film végére nagyjából ismeretlenül is patakokban folytak a könnyeim, és másnap elkezdtem sorrendben megnézni az egészet :D
2021. ápr. 13. 14:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
én ugyan dc-s vagyok, de mikor megláttam véletlen egyik Mordály jelenetét, tudtam h meg kell néznem minden filmet amiben bennevan. kicsit marvel fan vagyok ha Mordály fan vagyok
2021. ápr. 13. 16:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mióta az eszemet tudom imádom a Pókembert. A kedvenc szuperhősöm. Akkor lettem Marvel rajongó, amikor már olyan idős voltam, hogy tudtam mi az a Marvel.
2021. ápr. 13. 17:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekkoromban volt egy csomó képregényem és a Marvel sztorijait jobban szerettem. Azóta felnőtt fejjel nagyra értékelek egy csomó DC-t is, de a nosztalgiafaktor mindig a Marvelhez fog húzni :D
2021. ápr. 13. 17:56
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én már vissza sem tudok emlékezni, mikor lettem rajongó. :D Most vagyok 21 éves, de amióta eszemet tudom, rajongok a filmekért, a legtöbbet moziban néztem, amikor kijöttek. :)
2021. ápr. 14. 16:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Tudom h nem (szigorúan véve) marvel, de tesóm rángatott el a deadpool 2. részére moziba, azután pedig minden másik új filmre. a többit meg megnéztem neten (de még mindig nem láttam mindetXD)
2021. ápr. 22. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!