Mi a véleményetek az ùj Amerika kapitányròl (John Walker)?
(Falcon and the winter soldier)
Szimplán csak érdekel a vélemènyetek. Föleg azoktòl kérdezem akik már láttàk a 4. epizódot (aki látta érti, de nem akarok spoilerezni)
Szerintem kifejezetten jó a sztori szempontjából, ha jött volna még egy ugyanolyan, mint a korábbi, az unalmas lenne. Pont ez a kettősség teszi igazán izgalmassá a karaktert és egyszerre érthetővé a tettét, illetve azt, hogy beadta a szérumot. Ráadásul emberséges is, csak nem feltétlen hoz mindig jó döntéseket.
Ő maga is mondta, hogy amikért érdemrendet (azt hiszem) kapott, az minden volt csak nem jó cselekedet. Tisztában van a helyzettel, piszkosul tetszik.
Az, hogy mit tett a végén az kérdéses, ez tény. De ugyanez az ember robbantott és megölte a legjobb barátját. Nem ez lett volna a módja, de érthető.
Nem gondoltam volna az előzetes, illetve a karakterek alapján, hogy ez egy ilyen jó sorozat lesz. Nem csak az akción van a hangsúly, sőt!
Nagyon tetszik a karakter (mindenben egyetértek a 2-es válaszolóval).
Szerintem felelőtlenség volt bárkire is átruházni az Amerika kapitány titulust... Walkeren látszik, hogy baromira szeretne megfelelni az elképzeléseknek, csak hát...nem megy neki. Túl forrófejű, túl hirtelen haragú (már az előző rész köpködős jelenetében is látszott).
Azért valljuk be, az is hozzátett egy lapáttal az utolsó jelenethez, hogy ezen a 4 részen keresztül Sam és Bucky is folyamatosan csesztették (pedig Walker tök normális volt velük az elején), ahogy megjelent már beszólogattak neki és vágták a pofákat. Nem csoda, hogy Walkernél teljesen elszakadt a cérna.
Egyébként nagyon-nagyon jó eddig a sorozat. :)
Hát valamiért nekem nem jött be, szerintem Evans karakterét szinte lehetetlen felül múlni
SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER.........
De örülök hogy Sam lett az uj Cap, azért is mert Steve rá bízta a pajzsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!