Loki örökre meghal a végtelen háborúban a marvel filmekben?
A végtelen háborúban véglegesen meghalt. Ott nem szórakozott, mint régebben.
Viszont a 2012-es Loki elment a Tesseractal, így jön a sorozat. Az, hogy őt odateszik e a fő idősíkra, azt nem tudni (bár szerintem igen). De az eredeti Loki, az halott.
Van egy Loki, aki tényleg végleg meghalt.
Viszont ugyanabban a filmben a múltbéli Loki meg elszökött a legelső Bosszúállók film idején, így még visszatérhet. (Lesz is belőle sorozat, ill. ki tudja még miben bukkan fel majd.)
Ha esetleg vki. új fan vagy csak most olvassa ezt a kérdést akkor szeretném elmondani,hogy elméletileg egyáltalán nem halt meg Loki. Rengeteg olyan cikket láttam,hogy mivel a Tesseracttal lelépett ezért még Thanosszal sem találkozott. Olyat is olvastam, hogy csak a mása lett megölve. De ezek még mindig feltételezések. Örüljünk annak,hogy lesz egy sorozat róla ahol még láthatjuk magát a színészt is--> jó hír (sztem)
Úgyhogy nem kell aggódni, jó lesz......a folytatás....bármilyen is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!