Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A WandaVision mitől van...

A WandaVision mitől van ennyire felhájpolva?

Figyelt kérdés

Szeretném leszögezni hogy hatalmas Marvel fan vagyok, minden filmet láttam, a Végjátéknak egy hónapig a hatása alatt voltam, és a Fekete Özvegyet is nagyon várom már.

De ez a sorozat, mindenki odáig van meg vissza vele, elkezdtem nézni, egy FEKETE FEHÉR SZITKOM, rém unalmas és semmi nem történik benne, 10 perc után kikapcsoltam.

Ezen mit eszik mindenki? Egyáltalán ez hogy jön az MCU-hoz?

2021. ápr. 11. 02:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Lol, nézd tovább.
2021. ápr. 11. 02:38
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Még nagyon az elején vagy, ez még nem az, aminek látszik. Folytasd tovább, a harmadik epizód végén kezd beindulni a sztori, de onnantól kezdve zseniális irányt vesz az egész. Fontos látni ezt a sorit, ugyanis kapcsolódni fog majd a negyedik fázis filmjeihez, és ha ezt nem láttad, nem fogod érteni, hogy mi van.
2021. ápr. 11. 07:19
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Tipik.... ÓRIÁSI nagyon rajongó, de kinyomod és meg sem próbálod megérteni.

Ne is nézd meg és aztán ne érts, ha a filmekben folytatnak bizonyos sztorikat, amiket itt felvezettek.

2021. ápr. 11. 07:56
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem az első részben fog beindulni. Szépen fel van épitve a sztori. Ha akkora rajongó van, akkor nem nyomnád ki az elso percbe. Fél órásak a részek. Nem hosszú.
2021. ápr. 11. 09:13
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: Nagy Marvel rajongó.

Szintén a kérdező: kinyomja a WandaVisiont 10 perc után.

2021. ápr. 11. 09:32
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez olyan, mint amikor ismerősöm azt mondta, hogy ő nagyon szereti az MCU filmeket, mindet látta. Elkezdtem felsorolni párat a kevésbé ismert hősökről, pl galaxis őrzői, Hangya és nem is ismerte őket. :D

10 perc után kinyomni egy 9x20-30 perces sorozatot, mondván, hogy rém unalmas... Elég röhejesen hangzik ennek fényében az, hogy hatalmas rajongója vagy.

2021. ápr. 11. 09:37
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
legalább nézd végig aztán érvelj
2021. ápr. 11. 09:42
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha végignéznéd a sorozatot tudnád
2021. ápr. 11. 10:08
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem vagyok Marvel rajongó. Sőt! Untat az összes.

WandaVision mégis lekötött és végig tetszett. Annyira jól meg van csinálva, hogy az is megtalálja benne a mondanivalóját, aki nem Marvel-buzy.

2021. ápr. 11. 18:08
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Fekete fehér, mert regressziós korszakát éli Wanda. Tehat a problémáival való megküzdésének abban a fázisában van, amikor visszamegy gyerekbe. Ez számára a fekete-fehér sitcom.

Majd ahogy ebben kényelemre talál és tovább tud lépni, fejlődik a megküzdési mechanizmusa.

Írhatnék több oldalas pszichológiai elemzést, de minek? Túl sok lenne benne a spoiler és nem értenéd úgy sem. :(

2021. ápr. 11. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!