A Marvel ezt dierkt így tervezte? Vagy így szeretné?
Szóval arra gondolok h ugye a 2019ben megjelent bosszúállók 4ben ugye már 2023ban jartunk.
És most h rengeteg film fog kijönni és mire mind kijön akkor már valójában 2023 lesz.
Ezt direkt így tervezték?
Mert ugye a marvel mindig követte a valódi évszámokat.
Nem feltétlen lesz még 2023.
A no way home ha minden jòl megy decemberben be lesz mutatva a feketeözvegy pedig majd most valamikor (az más kérdés hogy nálunk mi a helyzet, de Amerikában kinyitotrak pár hete a mozik meg a Disney+-on is be tudják mutatni). A Foctor Strange meg 2022, ha jòl tudom a Thor is, a Galaxis örzöiröl még nincs hír, lagalább is én nem hallottam felöle. Egyébként meg a filmek már nem 23-ban fognak valòszínüleg játszòdni. A Feketeözvegy alap hogy nem. De gondolj bele. A Pòkember még majdnem biztos hogy közvetlen a ffh után. De azt is tudjuk hogy valamikor karácsony környékén. Mikor bemutatják 2021 max. 2022 lesz. Viszont az MCU-ban már 2024 az idövonalban következö filmekben. Meg most a covid nekik is eléggé hazavágta a terveiket. Gondolj bele a Feketeözvegy is 1 teljes évet csùszott. Nem hiszem hogy direkt hùznák az idöt.
Igen de addigra már az idövonalban több lesz valószínüleg. Az még 2 év és jön egy csomò film ami idörendben egymás után jön.
+ a sorozatok sem elhanyagolhatòk bár azok jelenleg még egymástòl függetlenül majdnem egy idöben játszòdnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!