Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik a legjobb az alábbi...

Melyik a legjobb az alábbi marvel sorozatok közül?

Figyelt kérdés
Ha nincs rajta a listán, írjátk le legyetek szívesek, hogy melyikre szavaztok!

2021. márc. 25. 12:55
A kérdező szavazást indított:
A megtorló
Inhumans
The defenders -Védelmezők
Vasököl
Luke Cage
Jessica Jones
Daredevil
Carter ügynök
A Shiled ügynökei
Runaways
17 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezek közül szerintem a Daredevil és a Carter ügynök a legjobb, viszont összességében nálam egyértelmüen a Wandavision gyöz. Meg szerintem A falcon and the winter soldier is jò lesz, legalábbis nekem eddig nagyon tetszik.
2021. márc. 25. 13:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Mindegyiknek voltak kiemelkedő epizódjai, pillanatai, kivéve talán az Inhumans, mert az elejétől a végéig nagyon gagyi volt. De ha a nagy egészet nézzük, akkor én a Daredevilre szavazok.

Három évadon keresztül tudtak tartani egy elég korrekt színvonalat, és a második is csak azért tetszett nekem kevésbé, mert az a fantasys-nindzsás vonal szerintem nem passzolt a másik két évad realistább világába. De másnak lehet, hogy jobban bejön.

Szóval szerintem nagyon színvonalas lett az a sorozat.

Utána a Jessica Jones-t mondanám, de annál már sokkal érezhetőbb a visszalépés a zseniális első évad, és annak a főgonosza után. De a másik kettő is bőven nézhető.

2021. márc. 25. 15:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálam a Megtorló a nyerő, nyers és brutális, ráadásul a főszereplő fickó baromi karizmatikus. A Falcon and the winter soldider szerintem ezekre is rá ver, legalábbis az első rész alapján. Mondom ezt úgy, hogy a főszereplő fickót nem tartom sokra az akció terén.
2021. márc. 25. 19:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Én a Carter ügynököt nagyon szerettem, sajnálom h elkaszálták :(

A SHIELD ügynökeinél most kezdem majd a 3.évadot. Huu én nagyon szeretem, szerintem tök izgi, persze az első évad elején be kellett indulnia és vannak uncsibb részek is. De amúgy alapból egyik kedvenc sorim.

A WandaVisiont nagyon de nagyon szeretem, talán ez a kedvenc sorozatom.

A TFATWS t még nem néztem meg bevallom de majd a 2.résszel együtt. :D

2021. márc. 25. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!