Melyik a legjobb az alábbi marvel sorozatok közül?
Mindegyiknek voltak kiemelkedő epizódjai, pillanatai, kivéve talán az Inhumans, mert az elejétől a végéig nagyon gagyi volt. De ha a nagy egészet nézzük, akkor én a Daredevilre szavazok.
Három évadon keresztül tudtak tartani egy elég korrekt színvonalat, és a második is csak azért tetszett nekem kevésbé, mert az a fantasys-nindzsás vonal szerintem nem passzolt a másik két évad realistább világába. De másnak lehet, hogy jobban bejön.
Szóval szerintem nagyon színvonalas lett az a sorozat.
Utána a Jessica Jones-t mondanám, de annál már sokkal érezhetőbb a visszalépés a zseniális első évad, és annak a főgonosza után. De a másik kettő is bőven nézhető.
Én a Carter ügynököt nagyon szerettem, sajnálom h elkaszálták :(
A SHIELD ügynökeinél most kezdem majd a 3.évadot. Huu én nagyon szeretem, szerintem tök izgi, persze az első évad elején be kellett indulnia és vannak uncsibb részek is. De amúgy alapból egyik kedvenc sorim.
A WandaVisiont nagyon de nagyon szeretem, talán ez a kedvenc sorozatom.
A TFATWS t még nem néztem meg bevallom de majd a 2.résszel együtt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!