A WandaVision mitől van ennyire felhájpolva?
Figyelt kérdés
Szeretném leszögezni hogy hatalmas Marvel fan vagyok, minden filmet láttam, a Végjátéknak egy hónapig a hatása alatt voltam, és a Fekete Özvegyet is nagyon várom már.
De ez a sorozat, mindenki odáig van meg vissza vele, elkezdtem nézni, egy FEKETE FEHÉR SZITKOM, rém unalmas és semmi nem történik benne, 10 perc után kikapcsoltam.
Ezen mit eszik mindenki? Egyáltalán ez hogy jön az MCU-hoz?
2021. ápr. 11. 02:19
11/18 anonim válasza:
Ha legalább végignézted volna legalább azt az első részt...már abban is vannak utalások, hogy itt valami nem kóser. De komolyan 10 percből véleményt nyilvánítani egy sorozatról, ez röhejes.
12/18 anonim válasza:
Azért van ennyire felhypolva mert baromi jó. Az h NAGY marvel fan létedre néztél kemény 10 percet... hát, lemaradsz egy pár jó dologról
13/18 anonim válasza:
Amúgy tudom, hogy nem tartozik ide, de hol nézed magyarul? mert én sehol sem találom...
16/18 anonim válasza:
Megnéztem, de nem találom.. Linket kaphatnék?
Köszönöm!
17/18 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!