Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak nekem volt a Harry...

Csak nekem volt a Harry Potter szériában Voldemort inkább szimpatikusabb mint Harry?

Figyelt kérdés
Mert szerintem Voldemort egy karizmatikus vezető volt konkrét célokkal de harry az egész történetben egy idegesitö segdugasz volt.

2021. márc. 26. 22:32
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
95%

Harry sokszor valóban idegesítő, de ő egy bántalmazott, lelkisérült, szeretethiányos kamasz fiú, aki persze, hogy túlreagál dolgokat és meggondolatlan cselekedetei vannak. Közben még az egyetlen felnőtt akiben megbízik az is az orránál fogva vezeti. Esendő ember tele hibákkal, de ennek ellenére jó ember. Jót akar. Direkt lett ilyen karakter. Jobb lenne ha mindenki fekete és fehér lenne? Felnőtt korára valószínűleg ő is egy karizmatikus egyén lesz/lett. :D

Voldemort lehet, hogy higgadtabb és karizmatikusabb, de a velejéig romlott. Bizonyos dolgait neki is meg lehet érteni, hiszen ő is egy sérült kisgyerek volt. Ő végül a rossz utat választotta.

Ez az érdekes a két karakterben. Lehettek volna ugyan olyanok is, de nem lettek. Harry legalább tudhatta, hogy a szülei szerették és igaz barátai voltak. Nem megfélemlítéssel szerezte őket.

Mindenkinek vannak hibái és sérelmei, de nem mindegy, hogy végül milyen utat választ magának.

2021. ápr. 1. 00:12
 22/23 anonim ***** válasza:
91%
Sztálin győztes volt, mégis tisztában vagyunk a tetteivel.
2021. ápr. 1. 14:47
 23/23 anonim ***** válasza:
22 azért a legtöbben nincsenek tisztában vele :(
2021. ápr. 2. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!