Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak nekem volt a Harry...

Csak nekem volt a Harry Potter szériában Voldemort inkább szimpatikusabb mint Harry?

Figyelt kérdés
Mert szerintem Voldemort egy karizmatikus vezető volt konkrét célokkal de harry az egész történetben egy idegesitö segdugasz volt.

2021. márc. 26. 22:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
98%
Amúgy nem zavarna, hogy téged, egyszerű muglit Voldemort simán kinyírna?
2021. márc. 27. 00:31
 12/23 anonim ***** válasza:
84%

Tehát az eddigi válaszaidat figyelembe véve:

Voldemort egy szegény elutasított ember, aki mások miatt tett rosszat, és mivel régebben a boszorkányüldözések alatt a fordítottja már volt, így ez nem is rossz?? :(

Lenne egy kérdésem: Ha egy ilyen ember bántaná vagy ne adj Isten megölné egy szerettedet, akkor is mellette tudnál állni, hogy ez nem az ő hibája??

Szerintem nem.

A személyisége alapjainak kialakulása sem igazán az anyja hibája.

Nem választhatod meg kibe szeretsz bele. :( Pedig jó lenne, hidd el.

Van benne része, ez igaz, de mindenki maga választja meg, merre menjen.

Attól még hogy valaki nem szeret, nem fogsz megölni mindenki mást is.

Ha igen, akkor szerintem valaki nyomozza le hol laksz, és még előtte lásson orvos, mielőtt gyilkolászni kezdenél.

Ha hiszed, ha nem több ezer, százezer gyerek lehet hasonlóan árva a világon, mint Voldemort, mégse lesz mindből pszichopata tömeggyilkos.

2021. márc. 27. 08:01
 13/23 anonim ***** válasza:
86%

Hát én utálom Voldemortot. Gyerekkoromban mikor néztem az első Harry Potter részt belém égett az a jelenet, hogy megöli Harry családját, amikor ő még csecsemő.

Ez a sorozat Harryről szól a leginkább, az ő tudásáról, erejéről.

Van aki számára ez idegesítő, de szerintem nagyon is érdekessé tették a történetet azzal, hogy így kivesézték minden karakter saját jellemét és nagyon jól bemutatja a jó és a rossz közötti szakadékot.

2021. márc. 27. 09:06
 14/23 anonim ***** válasza:
71%

HP egy lelkileg sérült ember volt, aki letojt másokat és csak a saját feje után ment. Igazi HVCS. Számomra is unszimpatikus volt. Ron volt az a gyerek, akivel szívesen barátkoztam volna. Ő másokra is figyelemmel volt, nem úgy, mint a pökhendi Potter. Valóban sokat örökölt az apjától Harry.

Ugyanakkor Voldemort egy tökéletes pszichopata volt. Egyáltalán nem volt szimpatikus. Az önzés benne is megvolt, de mellé mindenkit kihasznált és eldobott, mint egy rongyot. Ugyan úgy nem volt őszinte a többiekkel. Elég sok közös vonásuk volt Harryvel.

Ahogy Dumbledore fogalmazta meg az első könyv végén: mégis a cselekedeteik, a döntéseik határozták meg, hogy kik ők és nem a közös pontjaik az életben.

2021. márc. 27. 11:50
 15/23 anonim ***** válasza:
64%
Egy tömeggyilkos pszichopatáról van szó akik valószínűleg ezreket ölt vagy öletett meg, semmilyen emberi érzése nem volt a gyűlöleten és pökhendiségen kívül. Egy az egyben mint Hitler. Maga a karakter nyilván érdekes és jól meg van alkotva, ha úgy nézzük, de hogy szimpatikus lenne egy ilyen elképesztően gonosz, torz, véreskezű alak? Aligha.
2021. márc. 28. 01:22
 16/23 anonim ***** válasza:
77%

Utolsó! Hitler mikorvégezte ki a sajátjait egy kis hiba miatt? Mikor csonkitotta meg őket, vagy kínozta őket halálra?

Amúgy a fasiszta és felsőbbrendű faj kapcsolata elég egyértelműen Mussolini - Hitler párosára hajaz.

2021. márc. 28. 10:16
 17/23 anonim ***** válasza:
79%
#16 Olvass akkor utána javaslom. Pl. gondolkodás nélkül megölette Ernest Röhmöt, amikor kiderült róla hogy homoszexuális. Vagy amikor pár tiszt megpróbálta megmerényelni, utána százakat végeztetett ki, sok olyan embert is akinek az egészhez semmi köze nem volt. És akkor még a holokausztba bele se mentem, ahol ártatlanok millióit ölette meg a saját téveszméje miatt...
2021. márc. 28. 14:40
 18/23 A kérdező kommentje:

Hát mondjuk szerintem Hitler sem volt annyira gonosz mint a történelem könyvben irják.

"A történelmet a győztesek irják"

2021. márc. 28. 18:14
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Gellert Grindelwaldról mit gondoltok?
2021. márc. 28. 19:42
 20/23 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem Harry az egyik legidegesítöb karakter. Voldemort nekem sokkal szimpibb.
2021. márc. 29. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!