Csak annyi kérdésem lenne h miért nézted Voldi farkát???? XDDDDDD
Viszont megválaszolva a felvetést, Voldemort egész terve az volt hogy ő örökké élni szeretne mert fél a haláltól nem? Akkor igazából nem látnám értelmét a gyereknek hacsak nem akart ténylegesen babázó apuka lenni
2021. febr. 26. 21:36
7/8 anonim válasza:
Egyesnek: Igen, ez amúgy jogos, de szerintem inkább tekinthető logikai, mintsem érzelmi kérdésnek. Azért kellett neki utód, mert számolt azzal, hogy hiba csúszik a tervébe a horcruxokkal, szóval ez szerinten amolyan B terv volt. Jól is tette, mert tényleg így történt, az Elátkozott gyermekben a lánya próbálja megbosszulni apja halálát és véghez vinni a tervet, miszerint a voldemorti elvek alapján a mugli származású mágusok nem teljes értékű varázslók. Egyébként szerintem az is rátesz egy lapáttal, hogy pont Bellatrix lett a gyerek anyja. Gondolj bele: aranyvérű, nem "vakítja el" a szeretet és határozott, eltökélt, képes volt Azkabanba menni ahelyett, hogy hamisan vallott volna (mint pl. a Malfoyok). Tökéletes anyajelölt Voldemort szemében.
2021. febr. 28. 19:19
8/8 anonim válasza:
nem tudom, de az soha az egész életemben soha,d e soha nem próbálkozna vele egy ember se xddddddddd:)))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!