Éjjeli baglyok HELP!!! Ti mit csináltok ilyenkor?
Figyelt kérdés
Hogy ne unatkozzatok, illetve hogy ne csavarodjatok be? (A sok okosnak, aki az mondaná hogy menjek el aludni, nem olyan jó órakig vergődni) Vagy esetleg tudtok ajánlani valami jó filmet vagy sorozatot Netflixen?2021. márc. 22. 01:59
11/19 anonim válasza:
#7 ez a Flixbusos játék nagyon király :D lehet amúgy karambolozni is vele, meg poénból nem engedni fel a nem szimpatikus utasokat?
12/19 anonim válasza:
Én általában vagy videójátékozni szoktam, vagy hímezni és ilyen munkákat csinálni, ami előbb utóbb elaltat. Netflixen igazából főleg horrort szoktam nézni.
13/19 anonim válasza:
Tilos rádió archív műsoraiban nagyon jó beszélgetéseket lehet találni!
Szonobok órája műsorért oda vagyok meg vissza.
Nem sznobokról és nem sznoboknak szól, hanem művészekről, irodalmárokról, forradalmárokról, kultúr emberekről. Ismeretterjesztő.
14/19 anonim válasza:
Youtube-ozok, filmkritikakat olvasok, konyvet olvasok...
Netflixen most a Prison Break-et nézem ujra.
15/19 anonim válasza:
Youtube,főleg ilyen tudományos vidik,univerzumról szóló dolgok,elgondolkodtat
16/19 anonim válasza:
Manifesztalok,sorozatozok,zenet irok(probalok),zenet hallgatok es vagy alvasba sirom magam vagy nagyon felporget,wattpadon irok konyvet es ennyire erdekes dolgokat csinalok☠
18/19 anonim válasza:
17...vicces,mindjart rohogok varj egy percet
19/19 anonim válasza:
Sorozatot nézek (Six Feet Under) vagy interaktív dráma alapú játékokat játszok (Telltale The Walking Dead, Heavy Rain, Beyond: Two Souls, Detroit: Become Human, Fahrenheit). Könyvet olvasok rajzolok, akár online (sketchful, skribbl.io). De egy jó vadnyugatos film is jó ilyenkor (pl. Sierra Madre kincse, Volt egyszer egy vadnyugat, A Jó, a Rossz és a Csúf). Vagy Bud Spencer-Terence Hill filmek, esetleg klasszikus Disney, Dreamworks mesék (Mulan, Irány El Dorado, Egyiptom hercege, Mackótestvér, Tarzan).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!