Milyen programokat csináltok a járvány idején?
16 éves vagyok és a szüleim eléggé paráznak a vírustól, főleg mióta egy velük egyidős barátjuk elkapta és elhunyt. Megértem, és tiszteletben is tartom persze, csak egyre nehezebben bírom a bezártságot.
Jó a kapcsolatom a szüleimmel, csinálunk programokat itthon, sütünk, főzünk, társasozunk,filmezünk, beszélgetünk. Szabadba kimehetek futni vagy biciklizni, és kint a barátaimmal is sétálhatok, beszélgethetek.
De a többi barátnőm nincs így fogva, szoktak átmenni egymáshoz. Pár napjanaz egyik barátnőm csinált egy kis bulit. 4en vagyunk a társaságba és 3an ott buliztak nála. Nem engedtek el, és nagyon rosszul éreztem magam, hogy kimaradok belőle. Kimaradok minden ilyenből, mert itthon kell lennem. Könnyebb lenne, ha ők is ilyen helyzetben lennének,tudom, hogy ez csúnyán hangzik.
De már annyira szeretném, hogy vége legyen. Még az online sulival is azt mondom, oké, megbirkozom, megntanulok rendesen, de a szociális kapcsolataim emiatt kezdenek gyengülni. Félek, hogy mire vége lesz ennek nem maradnak barátaim.
Van valaki még ilyen helyzetben?
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!