Éjjeli baglyok HELP!!! Ti mit csináltok ilyenkor?
Figyelt kérdés
Hogy ne unatkozzatok, illetve hogy ne csavarodjatok be? (A sok okosnak, aki az mondaná hogy menjek el aludni, nem olyan jó órakig vergődni) Vagy esetleg tudtok ajánlani valami jó filmet vagy sorozatot Netflixen?2021. márc. 22. 01:59
1/19 anonim válasza:
Tanultam, játszottam, most gondolkozom, hogy aludni kéne.
Egyébként Netflixről a Dark eléggé bejött.
2/19 anonim válasza:
Én ilyenkor szoktam gyertyát önteni, varrni, festegetni, mert a családom alszik, és nem zavarnak. Amúgy Netflixen a Prison break-et nézem meg, nem egy mai darab, de ha nem láttad még, ajánlom. Illetve a Black Mirrort is.
3/19 A kérdező kommentje:
A Black Mirrort már láttam,a másikra majd ránézek.
2021. márc. 22. 03:24
4/19 anonim válasza:
Dolgozom, itthon, ilyenkor jó csend van.
5/19 anonim válasza:
1. olvasok
2. Flixbus simulator-t játszok
6/19 anonim válasza:
...ha eddig túl kevés időmet b'sztam volna el hülyeségekkel, most már azt is tudom, hogy létezik Flixbus simulator :D
7/19 anonim válasza:
mi a baj? nagyon jó játék
8/19 anonim válasza:
Én éjszakánként mindenféléket tervezek.
Ez jól mozgatja az agyat és elengedheted a fantáziádat.
Emellett rengeteg utána olvasást is igényel. Pl. különféle anyagminőségek, azok tulajdonságai, méretezések, felhasználási területek, megmunkálási módok, gépek, eszközök használata, stb.
Leginkább a "fióknak" tervezek, mert nem akarom, hogy a családom megtudja, mekkora zseni vagyok. :D
9/19 anonim válasza:
Ismeretterjesztő videókat nézek.
Diamond Network
MIT OpenCourseWare
10/19 anonim válasza:
Youtubeot nézek vagy poreszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!