Némelyik filmet miért lehet jobban megnézni, elmélyülten, mint társaságban?
Figyelt kérdés
2021. márc. 15. 07:18
1/16 A kérdező kommentje:
Társaságban nem lehet elmélyülni?
2021. márc. 15. 07:20
2/16 anonim válasza:
Ha mindenki csöndben van akkor lehet.Ha egyfolytában fecsegnek mindenféléről a film közben, akkor nem.
3/16 anonim válasza:
Mire gondolsz? Én jártam filmklubban. Nekem nagyon sokat segített a megértésben, hogy színészekkel, rendezőkkel, esztétákkal, történészekkel, nyelv tudósokkal, fiatal diákokkal, őrül rajongókkal lehetett beszélni a filmekről. Sosem volt olyan filmes élményem, mint társaságban.
4/16 A kérdező kommentje:
Arra gondolok, hogy vannak filmek, amiket a párommal tudok megnézni és ha egyedül nézem, egész más úgy!
2021. márc. 15. 13:28
5/16 anonim válasza:
Mitől lesz más? Ennyire megváltozik a gondolkodásmódod, ha pároddal vagy? A párod elvonja a figyelmedet? Más gondolatok jutnak eszedbe, amikor pároddal vagy? Milyen filmekről van szó?
Nem tudom elképzelni.
Önazonossággal is lehet kapcsolata és a megfelelési kényszerhez is, de simán lehet, hogy csak a párod közben másfajta reakciókat vált ki belőled viselkedésével, vagy hormonálisan.
6/16 A kérdező kommentje:
Hát ha te ott lennél mellettem, gyilkos gondolatok kerítenének hatalmukba!
2021. márc. 15. 15:35
7/16 anonim válasza:
Veled aztán nehéz kommunikálni! Szinte képtelen vagy a párbeszédre. A párod helyében én menekülnék a pszichopaták elől.
8/16 A kérdező kommentje:
De az ágyban nem ilyen vagyok, szóval nem ez az oldal dönti el, hogy megöllek vagy nem!
2021. márc. 15. 16:02
9/16 anonim válasza:
Tényleg kezeltessed magad.
Neked egy diskurzusról a gyilkosság jut eszedbe.
Komolyan féltek bárkit, akivel kapcsolatod van.
10/16 A kérdező kommentje:
De ez csak a krimiknél van így, ha vígjáték lenne, kinevetnélek!
2021. márc. 15. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!