A pasiknak bejönnek az olyan típusú lányok, akik elmélyültek, csendesek, érzékenyek, de jó a humoruk?
Figyelt kérdés
[ Bocsi, tudom, hogy ezt egyszer már megkérdeztem, de ettől a kategóriától többet várok, mint attól a másiktól. Rossz döntés volt, hogy oda írtam. ]2011. márc. 4. 19:46
1/16 yuda válasza:
Nekem igen.
Az a csodálatos ebben a világban, hogy mindenkinek más ízlése van, így mindenki találhat hozzá illő párt.
2/16 anonim válasza:
Szerintem az is fontos, hogy ne legyen mindig komor vagy befelé forduló. Hanem vidámabb. Az sem baj, ha csendesebb fajta , csak ne harapofóval kelljen belőle kihúzni egy -két szót. Ne mindig a fiú mondja a dolgokat. Szóval lehessen vele beszélgetni. :)
Egyébként a többi tulajdonságot azokat szeretik szerintem. Legalábbis úgy vettem észre.
( melyik kategóriába tetted be ezt a kérdésed ha kérdezhetem?)
3/16 anonim válasza:
Épp egy ilyen nővel ismerkedem, és azon "dolgozom", hogy kapcsolat lehessen az ismerkedésből. Szóval: nekem kimondottan az ilyen típus jön be. Nem könnyű meghódítani, ez teszi izgalmassá...
4/16 Modal válasza:
Pont ezért rossz a kérdés.
Én pl csak ilyen lányt tudok elképzelni magam mellett, de ismerek olyat, aki ilyesmit nem vár el a barátnőitől.
6/16 anonim válasza:
Igen, sokan ilyenre vágynak. Lehet, hogy nem tini korban, de feleségnek igen, nem azt az örök bulizós, jajj jó e a hajam állandóan magam nézegetem típust, és női dolgokat motyog állandóan fajtát.
7/16 anonim válasza:
Szerintem bejönnek. Bár én lány vagyok.
9/16 anonim válasza:
Nekem pont ilyen az esetem. Szabad vagy? Hány éves vagy (ha nem veszed illetlenségnek) ?
10/16 anonim válasza:
Nekem is csak az ilyenek jönnek be. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!