Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok elmélyülten beszélgetni a barátnőmmel! Ilyen lesz ez?
1 éve ismerem, fél éve vagyunk jóba, 1 hete járunk. Mióta kialakult ez a dolog köztünk, SZERINTEM többet kéne beszélgetnünk, és nem csak ilyen baráti dolgokról. Ezzel sosem volt korábban gondom, de én kínosnak érzem, ha nem beszélek sokat a barátnőmmel, és akkor sem elmélyülten.
Ő egy olyan lány, akit sokszor becsaptak, és elvileg kiölték belőle az érzelmeket. Elég kemény csaj, nem ilyen cuki rózsaszín dumagép.
Persze jól elvagyunk, elhülyéskedünk, de ha komolyabb témáról kérdezek, tereli a szót, vagy azt mondja, hogy hosszú történet. Ezek miatt mindig megakad a beszélgetés, eltűnik pár percre, és így nekem nagyon nehéz. Nem érdeklődik rólam sem mélyebb lelkisebb témákban. Eddig mindig olyan barátnőim voltak, akik imádtak sztorizni, imádták hallgatni, mindent elmondtak nekem, én is nekik és folyamatosan beszélgettünk, nem is kellett gondolkoznom, hogy milyen témát hozzak fel.
Amikor néha néha sikerul feloldani a hangulatot, és rámfigyel, akkor pont olyan amilyennek lennie kell, és ha találkozunk is az egyetemen, ott is beletelik egy kis időbe, mire feloldódik, jókedvre derítem, és királyság.
Nehéz eset, de én szeretem, es eredetileg ő akart velem osszejonni, a baratnoi is mondtak, hogy latjak, hogy hogy nez ram, milyen amikor irok neki. De tényleg olyan hamar lezár 1 adott témát, hogy nem tudunk úgy elmélyülni.
Szerintetek idővel változni fog a helyzet?
20F (21L)
Egyik ismerosomnek a baratnoje is ilyen volt. Irto onbizalomhianyos, depresszios lany. Egy eve vannak egyutt, es ma mar szinte ra sem ismerek a szemelyisegere, mintha teljesen egy uj ember lenne.
Probald meg ot feloldani, kedveskedj neki. Az ido mulasaval szerintem ugymond megszokja, es nyitottabb lesz. Turelmesnek kell lenni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!