Kinek mi a véleménye a "the end of the f***ing world" cimu sorozatrol?
Nekem is nagyon tetszett.
Csak az a fránya 2. évad ne lett volna. Kb semmit sem tett hozzá az első évadhoz...
Az első évad végi függőben hagyott clifhanger (James-t most vajon lelövik vagy sem, mi lesz a páros sorsa?) nekem jobban bejött.
Külön pozitívum, hogy most nem 30 fölöttinek kinéző színészek alakítják a tini karaktereket.
Fuu én imádtam:D
Pedig nem akartam elkezdeni, merr nem volt szimpatikus, de áhh annyira beteg és szókimondó😂 és VICCES.
Mint mikor mondja a csaj hogy és kérek EGY K*RVA KANALAT😂😂😂
Sose viselkednék így de annyira fura volt ezt így látni. :D
Bírom a csajszi személyiségét, a pali meg annyira kis aranyos😂.
Az első évad nagyon jó, igaz a második is, de na akkor is az első évad visz mindent.
Komolyan néha annyira hihetetlen jelenetek vannak, hogy nem tudom hogy nevessek vagy lesokkoljak😂
Nekem nagyon tetszett mind két évad
Amikor a másodiķ evadban az a csaj elképzelte h fejbe lövi őket és ott felsikoltottam😂 Amivel csak az volt a probléma h hajlani 1 volt😂
Az első két rész után úgy voltam vele h én ezt nem fogom folytatni aztán valamiért folytattam és de jól tettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!